Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Mojsejovej prvý víkend na slobode: Vieme, čo sa dialo za múrmi vily!

Nora Mojsejová strávila víkend v dome svojej sestry. Zobraziť galériu (6)
Nora Mojsejová strávila víkend v dome svojej sestry.

KOŠICE - Opäť voľná! Podnikateľka Nora Mojsejová (55) v piatok dopoludnia opustila po vyše roku brány košickej väznice na Floriánskej ulici. Jej prvé kroky viedli do domu sestry Eriky, kde strávila aj celý víkend. Najbližší s tmavovláskou jej prepustenie oslávili tequilou. V rámci jedla však už na ňu čakali typické slovenské pochúťky.

Noru Mojsejovú v piatok po 13-tich mesiacoch prepustili z vyšetrovacej väzby. Hneď, ako vyšla spoza mreží, namierila si to do domu svojej sestry Eriky. Na dvore sa srdečne zvítala so švagrom Marekom, ostatní na ňu čakali vnútri.

Celý víkend trávila Nora so sestrou, jej manželom a synom, ako aj s rodičmi. Podľa slov advokátky Danice Holováčovej, ktorá sa vyjadrila pre denník Korzár, príbuzní pripravili Mojsejovej vrelé privítanie. Pripili si tequilou a na výber mala z dvoch jedál. Čakal na ňu zemiakový šalát s rezňom a maďarský guláš s knedľou. Pravdepodobne si pochutnala aj na skvelých zákuskoch alebo torte, pretože jej sestra je vyhlásená pekárka. 

Danica Holováčová sa tiež vyjadrila k tomu, prečo podnikateľka opúšťala väznicu mlčky. „Nechce nič rozprávať, lebo obvykle sa to otočí proti nej,” povedala . Poznamenala však, že Mojsejová bude určite chodiť von medzi ľudí a normálne fungovať. Prvé dni si ale vyhradila len pre svoju rodinu. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu