Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markizácke dvojičky bez mejkapu: Spoznávate televízne tváre?

Petra (vľavo) a Lucia Molnárové sa za svoju prirodzenú tvár nehanbia. Zobraziť galériu (8)
Petra (vľavo) a Lucia Molnárové sa za svoju prirodzenú tvár nehanbia.

BRATISLAVA - Čierno-biela porcia prirodzenosti! Dvojičky Petra a Lucia Molnárové (27), ktoré sa do povedomia verejnosti dostali najmä vďaka markizáckemu seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, nepatria k ženám, ktoré musia byť za každých okolností stopercentne upravené. Dokazuje to napríklad aj ich najnovšia spoločná fotka na sociálnej sieti. Herečky na snímke odhalili svoju pravú tvár - úplne bez mejkapu.

Mnohé dievčatá by bez dokonalého mejkapu a perfektne zladeného oblečenia nešli ani len smeti vysypať. No dvojičky Petra a Lucia Molnárové, ktoré kedysi hviezdili v markizáckom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade, k takýmto ženám rozhodne nepatria.

Sestry sa totiž za svoju prirodzenú tvár nehanbia a hrdo ju vystavujú na obdiv. Teda aspoň na sociálnej sieti. Práve tam totiž jedna z nich zavesila fotku, na ktorej sú známe krásky tak, ako ich príroda stvorila - úplne bez mejkapu. 

Žiadne líčidlá, iba prirodzená tvár a úsmev na perách. Presne takto zachytáva snímka slobodnú Petru a vydatú Luciu. A treba uznať, že hoci ich neskrášľujú nánosy farbičiek, aj bez nich im to skutočne pristane. Čo hovoríte vy? Spoznali by ste známe sestry aj bez mejkapu?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu