Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Anetu Pariškovú mimo obrazoviek nespoznáte: Bez mejkapu a s bruškom!

Aneta Sedlmair Parišková na profesionálnom zábere a v civile. Zobraziť galériu (8)
Aneta Sedlmair Parišková na profesionálnom zábere a v civile.

BRATISLAVA – Má toho veľa! Anetu Sedlmair Pariškovú (41) sme pred pár dňami prichytili počas toho, ako odvádza svoje dve najmenšie ratolesti do škôlky. Ako vidno na záberoch, "civilná" plavovláska je od tej televíznej pekne rozdielna. Moderátorka totiž bola bez mejkapu, v športovom oblečení a v obtiahnutom tričku. To odhaľovalo oblejšie bruško i plné prsia. Žeby bola trojnásobná mamička opäť tehotná?

Televízni diváci poznajú jojkársku moderátorku Anetu Sedlmair Pariškovú vždy dokonale upravenú a nalíčenú. V súkromí si však plavovláska na mejkap zjavne nepotrpí. Pri troch deťoch, práci v televízii a pri podnikaní jej toho času veľa naozaj nezostáva. 

Dôkazom sú aj naše fotografie, ktoré zachytávajú blondínku počas mamičkovských povinností. A to pri odvádzaní synčekov Gabriela a Nathana do škôlky. Hoci je na nich moderátorka nenalíčená a vlasy má stiahnuté ležérne v cope, treba podotknúť, že prirodzenosť jej svedčí.

Na záberoch je zaujímavé aj Anetine oblejšie bruško. Vyvoláva totiž dojem, akoby bola znova tehotná. „Nebudem sa k ničomu vyjadrovať,“ reagovala moderátorka, keď sme jej o fotkách povedali. Či je teda trojnásobná mamička opäť v druhom stave, alebo iba pribrala nejaké to kilečko, sme sa nedozvedeli. To zrejme ukáže až čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu