Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pobúrení diváci Búrlivého vína: Studenkovú dajte preč! Čo na to Markíza?

Zdenu Studenkovú si mnohí diváci Búrlivého vína v seriáli neprajú. Zobraziť galériu (6)
Zdenu Studenkovú si mnohí diváci Búrlivého vína v seriáli neprajú.

BRATISLAVA - Nechcú ju tam! Aktuálna sezóna Búrlivého vína priniesla novú tvár v podobe Zdeny Studenkovej (60). Tá sa na Markíze naposledy objavovala v Horúcej krvi, ktorá skončila pred vyše rokom. Zdá sa však, že divákom známa blondínka na obraze vôbec nechýbala. Aspoň tak vyznievajú ich reakcie na jej adresu. Mnohí uznávajú, že je síce dobrou herečkou, ale nemôže sa objavovať v každom projekte. Čo na to televízia?

Majú jej dosť! Zdena Studenková je dlhé roky spojená so seriálmi televízie Markíza. Navyše si však odskakovala aj do Jojky, kde stvárňovala svokru barmana Imra. Zrejme aj preto, keď v lete 2013 skončila Horúca krv, herečka divákom žlto-modrej stanice príliš nechýbala. 

V Záhorskej Bystrici sa však rozhodli v tejto sezóne Studenkovú opäť vrátiť na obraz. Vytvorili jej úlohu v rámci obľúbeného Búrlivého vína. Zdena sa teda už tretí týždeň objavuje v tomto počine ako gynekologička a zároveň vysokoškolská profesorka Adela Luteránová. 

Jej obsadenie sa však u mnohých nestretlo s pozitívnymi reakciami. „Príchodom Zdeny Studenkovej na scénu som si uvedomila, prečo som tento seriál doteraz tak milovala. Dobre ste to po...” napísala na fanúšikovskú stránku Búrlivého vína verná diváčka, pričom pripojila aj niekoľko takzvaných smutných smajlíkov. V tomto duchu sa nieslo aj veľa ďalších príspevkov. „Nehovorím, že nie je dobrá herečka, len už je všade a nejako mi tam nezapadá. Mali by dostať šancu aj iné herečky,” vysvetlili svoje dôvody ďalší ľudia vyjadrujúci sa k tejto téme. 

Topky.sk preto oslovili aj televíziu Markíza. „Pani Studenková je jednou z najobľúbenejších herečiek na Slovensku a výsledky prieskumov to jednoznačne dokazujú. Preto sme veľmi radi, že sa stala súčasťou príbehu Búrlivého vína,” reagovala hovorkyňa stanice Tatiana Tóthová.​ Zdá sa teda, že v Záhorskej Bystrici si internetové ohlasy príliš k srdcu neberú a do umelkyne zo SND jednoznačne vkladajú svoju dôveru. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu