Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kmotríková v Novinách ako najväčšia sexbomba: Prekvapila v priamom prenose!

Adriana Kmotríková v Novinách pripomínala sexsymbol Brigitte Bardot. Zobraziť galériu (8)
Adriana Kmotríková v Novinách pripomínala sexsymbol Brigitte Bardot.

BRATISLAVA - Ako zvodkyňa svetových rozmerov! Adriana Kmotríková (44) patrí k dlhoročným televíznym tváram. Jej meno sa zvyčajne spája so serióznym spravodajským imidžom. V nedeľu večer však v jojkárskych Novinách pripomínala skutočnú sexbombu. Vďaka vypnutým vlasom, výraznejšie orámovaným očiam a plným perám vyzerala ako Brigitte Bardot (80) za mladých čias. Zvodnosť slovenskej moderátorky podčiarkoval aj väčší výstrih.

Prekvapila! Adriana Kmotríková sa v nedeľu objavila v jojkárskych správach s imidžom, na aký u nej diváci nie sú zvyknutí. Tradične rozpustené vlasy vymenila za iný účes, oči mala namaľované výraznejšie ako inokedy. „Mala som taký šmrncovný cop, aj oči sme skúšali nalíčiť iným spôsobom. Veľmi sa mi to páčilo,” prezradila nám blondínka. 

Vďaka týmto zmenám, prirodzene plným perám a oblinám pŕs vykúkajúcim z výstrihu vyzerala Adriana ako naozajstná sexbomba. Akoby z oka vypadla Brigitte Bardot, ktorá v mladosti pomotala hlavu mužom na celom svete. „Nebol to zámer, ale Brigitte je krásna žena, kto by nechcel vyzerať ako ona?” komentovala náš postreh s úsmevom moderátorka. Ako sa s týmto výzorom páči vám? 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu