Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Poplach v hudobnej brandži: Maťa Ďurindu vyhlásili za mŕtveho!

V utorok sa začali šíriť správy o smrti Maťa Ďurindu. Zobraziť galériu (7)
V utorok sa začali šíriť správy o smrti Maťa Ďurindu.

BRATISLAVA - Nečakaná rana! Úplne zdesenie zavládlo v utorok v slovenskom šoubiznise. Na verejnosť sa totiž dostali správy o náhlom úmrtí Maťa Ďurindu (52), lídra kapely Tublatanka. Túto informáciu spracovala aj slovenská Wikipedia, kde pri mene hudobníka krátko po obede zasvietil dátum jeho smrti. Topky.sk zisťovali, čo sa stalo.

Všetci v šoku! V utorok sa začali objavovať informácie o smrti hudobníka Maťa Ďurindu. Správa o jeho náhlom odchode z tohto sveta sa dostala aj do našej redakcie. Navyše, na stránke Wikipedia sa krátko po obede objavil včerajší dátum ako deň, kedy skončil jeho život. 

Topky.sk zisťovali, čo sa vlastne stalo a či nejde o zlý vtip v podobnom duchu ako nedávno pri Karlovi Gottovi. Našťastie, išlo len o dezinformácie. „Maťo je zdravý a v pohode. Trávi čas s manželkou a deťmi,” povedal nám manažér a basgitarista Tublatanky Juraj Topor. S Ďurindom hovoril o tejto téme len krátko pred naším telefonátom. „Pousmial sa nad tým a zobral to športovo,” prezradil hudobníkov kolega. 

Ako však nakoniec vysvitlo, v tomto prípade nešlo o žiadnu zlomyseľnosť, ale o omyl. Bohužiaľ, jeden relatívne mladý život naozaj vyhasol. Ľudia z hudobnej brandže včera na sociálnych sieťach smútili za zosnulým džezovým trubkárom Maťom Ďurdinom († 40). Nepozornosť spôsobila, že jeho meno si mnohí zamenili so známejším Maťom Ďurindom. Viac o smrti džezového hudobníka si môžete prečítať TU.

Na slovenskej Wikipedii sa objavil dátum úmrtia Maťa Ďurindu z Tublatanky.
Zobraziť galériu (7)
Na slovenskej Wikipedii sa objavil dátum úmrtia Maťa Ďurindu z Tublatanky.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu