Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Internet zdesila správa: Karel Gott je mŕtvy!

Karel Gott sa stal obeťou nechutného žartu. Neprajníkom odkazuje, že bude žiť ešte dlho. Zobraziť galériu (5)
Karel Gott sa stal obeťou nechutného žartu. Neprajníkom odkazuje, že bude žiť ešte dlho. (Zdroj: TV Prima/Facebook)

BRATISLAVA - Neuveriteľné, majster Karel Gott (74) je mŕtvy! Takáto šokujúca správa sa vo štvrtok začala šíriť po sociálnej sieti Facebook. Vo veku 74 rokov vraj maestro zomrel na zástavu srdca. Mnoho fanúšikov už českú legendu začalo oplakávať, no napokon vyšlo najavo, že všetko je len jeden nechutný vtip a spevák je živý a zdravý.

Ľudská bezočivosť nepozná hraníc! Najnovšie sa o tom presvedčil sám majster Karel Gott. Na sociálnej sieti Facebook sa totiž vo štvrtok objavila informácia o tom, že česká legenda zomrela na zástavu srdca. „Smutná udalosť, dnes zomrel Karel Gott v 74 rokoch na zástavu srdca. Bohužiaľ, aj napriek veľkému nasadeniu lekárov sa ho nepodarilo zachrániť. Lekár konštatoval smrť,” zneli šokujúce slová o spevákovej smrti. 

Celá správa pôsobila naozaj dôveryhodne, dokonca mala obsahovať aj exkluzívne video, ako sa lekári snažia českého umelca zachrániť. Niet sa preto čomu čudovať, že mnohí fanúšikovia zdrvujúcej informácii uverili a svoj idol začali oplakávať. Ako sa však neskôr ukázalo, všetko to bol len jeden nechutný vtip.

Českému internetovému portálu Super.cz sa totiž podarilo s Karlom Gottom spojiť. Ako sa ukázalo, mŕtvy rozhodne nie je. „Je to nezmysel. Som živý a zdravý. Pracujem a je mi dobre,“ vyvrátil morbídne správy spevák, ktorý si z nich však ťažkú hlavu rozhodne nerobí. „Viem, že sa hovorí, že keď sa o niekom vraví, že zomrel, bude žiť ešte veľa rokov,“ pozitívne na záver skonštatoval umelec.

Na sociálnej sieti Facebook sa vo štvrtok začala šíriť informácia o smrti Karla Gotta.
Zobraziť galériu (5)
Na sociálnej sieti Facebook sa vo štvrtok začala šíriť informácia o smrti Karla Gotta.  (Zdroj: TV Prima/Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu