Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Viki Ráková je 3 roky mimo: Zmenila sa, núka svoje súkromie!

Viki Ráková v priebehu rokov opeknela. Zobraziť galériu (7)
Viki Ráková v priebehu rokov opeknela.

BRATISLAVA – Je iná! Od chvíle, kedy sa Viki Ráková (33) vyparila spred televíznych kamier, ubehli už tri roky. No a keďže sa po vyhadzove z jojkárského seriálu Panelák objavuje už len v divadle, iba pomerne málo Slovákov vie, že za ten čas akosi opeknela. Okrem brunetkinho vzhľadu je však prekvapujúca aj ponuka, ktorú najnovšie dala svojim priaznivcom.

Kam sa tá Viki vyparila?! Túto otázku si pri sledovaní repríz sitkomu Susedia kladie zrejme nejeden divák. Predstaviteľka svojskej Ildikó totiž naposledy účinkovala v jojkárskom Paneláku, odkiaľ ju scenárista Andy Kraus v lete 2011 vyškrtol. Hoci sa herečka viackrát vyjadrila, že by svoj návrat do tohto seriálu uvítala, doposiaľ sa tak nestalo.

A hoci sa Ráková z televízneho prostredia vyparila, medzi Slovákmi má stále dostatok priaznivcov. Herečka sa im prihovára prostredníctvom sociálnej siete a pravidelne ich zásobuje rôznymi fotografiami, ktoré svedčia o tom, že s pribúdajúcimi rokmi akosi opeknela.

V týchto dňoch ale umelkyňa zaskočila fanúšikov aj pomerne nezvyčajnou ponukou. „V júli a auguste je na prenájom môj byt v centre Bratislavy,” napísala na facebook Ráková, ktorá pridala aj fotografie hniezdočka. Na podobný krok by si pritom z radov prominentov trúfol zrejme málokto. Viki sme preto oslovili s otázkou, kam sa cez leto chystá a prečo sa tak rozhodla. Na naše telefonáty a sms správy však nereagovala. 

Viki Ráková na sociálnej sieti aktívne komunikuje so svojimi priaznivcami. Najnovšie im ponúka na prenájom vlastný byt.
Zobraziť galériu (7)
Viki Ráková na sociálnej sieti aktívne komunikuje so svojimi priaznivcami. Najnovšie im ponúka na prenájom vlastný byt.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu