Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Víťazky Miss Tuning: Sklamanie pre markizácku sexicu, tromfla ju táto kráska!

Víťazky Miss Carat Tuning 2014: Katarína Francúzová (3), Nikol Melcerová (1) a Jana Hrmová (2). Zobraziť galériu (20)
Víťazky Miss Carat Tuning 2014: Katarína Francúzová (3), Nikol Melcerová (1) a Jana Hrmová (2).

PIEŠŤANY - Je dobojované! Počas uplynulého víkendu sa konalo tradičné automobilové podujatie spojené s voľbou kráľovnej krásy tuningového zrazu. Medzi finalistkami bola aj známa tvár - Jana Hrmová (19) z markizáckej Farmy. Hoci bola horúcou favoritkou na zisk titulu, víťazstvo jej napokon uniklo o vlások a skončila druhá. Titul Miss CARat Tuning tento rok získala Handlovčanka Nikol Melcerová (22). Tá na prvý pohľad zaujme nielen bujnými vnadami.

Bez blondínky! Hoci sú svetlovlasé ženy tradične považované za ideál krásy, zraz tuningových nadšencov v Piešťanoch ovládli brunetky. V piatok večer sa tam konala už tradičná súťaž Miss CARat Tuning a bolo sa naozaj na čo pozerať. 

Finalistky využili poslednú šancu na zaujatie poroty a vlnili bokmi zo všetkých síl. Svoje krivky predviedli samozrejme aj v plavkách. Porota sa nakoniec zhodla na trojici tmavovlasých víťaziek. Titul Miss CARrat Tuning 2014 si vybojovala Nikol Melcerová z Handlovej. 

„Keď vyhlásili absolútnu víťazku, bola som taká prekvapená, že sa mi celé telo začalo chvieť a nechýbala ani malá slza šťastia. To prekvapenie preto, lebo adeptiek na víťazstvo bolo podľa mňa viac. Samozrejme to bol ten najkrajší pocit, počuť, že porota sa rozhodla pre mňa. Jednoducho to bol veľký večer so silným zážitkom,” povedala k svojmu triumfu vnadná predajkyňa automobilov. 

Prvou vicemiss sa stala známa tvárička - sexi Jana Hrmová, ktorá svoje pôvaby už ukazovala aj na markizáckej Farme. Titul druhej vicemiss získala tanečnica Katarína Francúzová. Nechýbali ani vedľajšie tituly: čitatelia topiek za Miss Tip zvolili Janu Hrmovú a zhodli sa s nimi aj návštevníci portálu Feminity, vďaka ktorým sa bývalá farmárka ozdobila ďalšou šerpou. 

VIDEO: Promenáda finalistiek v plavkách a v sexi bielizni

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu