Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Farmárka Jana Hrmová mala autonehodu: Na airbagu zostali fľaky a zvyšky mejkapu

Jana Hrmová prežila v noci zo stredy na štvrtok nepríjemnú autonehodu. Vystrelili aj airbagy. Na jednom z nich vidno tmavovláskin mejkap. Zobraziť galériu (6)
Jana Hrmová prežila v noci zo stredy na štvrtok nepríjemnú autonehodu. Vystrelili aj airbagy. Na jednom z nich vidno tmavovláskin mejkap. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Nepríjemné chvíle! Tie zažívala včera mladučká Jana Hrmová (19). Bývalá súťažiaca markizáckej reality šou Farma a aktuálna I. vicemiss CARat Tuning 2014 mala autonehodu. Cestou domov jej na križovatke nedal vodič v dodávke prednosť a v plnej rýchlosti vpálil do jej auta. Na vystrelenom airbagu zostali stopy po jej mejkape. Tmavovláska skončila s narazenou chrbticou a modrinami.

Najatraktívnejšia súťažiaca z markizáckej reality šou Farma a zároveň I. vicemiss CARat Tuning 2014 Jana Hrmová na včerajšok nebude spomínať v najlepšom. Rutinnú cestu domov, ktorú tmavovláska absolvovala za volantom svojho auta, totiž narušila nečakaná zrážka. 

Ako sa mladá Bratislavčanka zverila na sociálnej sieti, vodič veľkej dodávky jej nedal na križovatke prednosť a v plnej rýchlosti narazil do bývalej farmárky. „Airbagu sa páčil môj mejkap, že aj on taký chce. Pán vodič mi nedal prednosť. Tak do mňa napálil, že ma o 90° otočilo...“ zverila sa Hrmová. Zároveň však ubezpečila, že sa jej nič vážne nestalo. „Som OK, akurát mám problémy s krčnou chrbticou. S tým je spojená bolesť hlavy, chrbta. Mám modriny na bedrách a natiahnutú a oškretú ruku. Momentálne ma bolí všetko,“ prezradila kráska. 

No napriek tomu, že rozhodne nešlo o príjemnú skúsenosť, misska sa na vec pozerá s nadhľadom: „Som happy, že som mala šťastie na super policajtov, záchranárov, doktorov a aj ten, čo do mňa nabúral, bol milý.“ Hrmovú jedine mrzí, že vinník prišiel o vodičský preukaz. A keďže šoférovanie dodávky bolo jeho prácou, zároveň prišiel aj o zamestnanie. 

Jana Hrmová o nepríjemnej udalosti napísala na sociálnej sieti Instagram, kde pripojila aj fotky z miesta nehody.
Zobraziť galériu (6)
Jana Hrmová o nepríjemnej udalosti napísala na sociálnej sieti Instagram, kde pripojila aj fotky z miesta nehody.  (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu