Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Exmarkizák Karásek sa po rokoch vracia do telky: Vidno na ňom ťažký životný osud!

Ľubomír Karásek sa po rokoch vrátil na obraz. Rany osudu sa odrážajú na jeho zovňajšku. Zobraziť galériu (4)
Ľubomír Karásek sa po rokoch vrátil na obraz. Rany osudu sa odrážajú na jeho zovňajšku.

BRATISLAVA – Ľubomír Karásek (56) patril v minulosti k hlavným moderátorským hviezdam Markízy. Osud mu však v roku 2005 uštedril krutú ranu, keď sa musel po vážnej autonehode odznova učiť rozprávať, čítať a písať. K zdravotným ťažkostiam sa postupom času pridali existenčné, hovorilo sa aj o rozvode. V týchto dňoch dostal ale moderátor druhú šancu. Vrátil sa totiž na obrazovky. Jeho prejav a tvár však už nie sú také, ako v minulosti bývali.

Rok návratov?! Televízne prostredie ponúka množstvo lákavých pracovných príležitostí. Udržať si však stabilné miesto a zostať pre divákov stále rovnako atraktívnym je ale pre moderátorské tváre často pomerne náročné. O svoj comeback sa v týchto dňoch pokúša napríklad Andrea Vadkerti, druhú šancu dostal aj Ľubomír Karásek.

Kým brunetka sa vracia do Markízy, kde kedysi začínala, päťdesiatnik sa objavuje na obrazovkách novovzniknutej televízie Z.  Tá sa orientuje najmä na spravodajstvo, regionálne zaujímavosti a pozitívne ladené témy. Karásek má v nej okrem moderátorskej funkcie na starosti aj riadenie spravodajskej redakcie.

Roky strávené mimo kamier síce bývalému markizákovi neubrali na profesionalite, v jeho rečovom prejave ale badať menšie nedostatky súvisiace s dopravnou nehodou z roku 2005. Iná je aj moderátorova tvár. V súvislosti s existenčnými problémami a krízou v manželstve na nej pribudli vrásky. Náznaky optimizmu by ste na nej hľadali márne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu