Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Návrat Vadkerti po konfliktnom vyhazove: Toto na ňu čakalo v Markíze!

Andrea Vadkerti po 14 rokoch našla opäť cestu do Markízy. Zobraziť galériu (5)
Andrea Vadkerti po 14 rokoch našla opäť cestu do Markízy.

BRATISLAVA - Poriadne dlhá pauza! Andrea Vadkerti (39) skončila v Markíze v polovici roku 2000 a išlo o konfliktný odchod. Na návrat sa odhodlala až po dlhých štrnástich rokoch. V televízii aktuálne pripravuje reportáže do magazínu Reflex. Pre topky.sk prezradila, ako ju v Záhorskej Bystrici prijali a aké má vzťahy s dávnymi kolegami.

Návrat „starej harcovníčky”! Andrea Vadkerti patrila k prvým tváram televízie Markíza. Divákom sa zo spravodajského štúdia prihovárala viac než štyri roky. V polovici roku 2000 však musela odísť. „Bol to konfliktný odchod a veľmi to bolelo,” prezradila po čase pre markizácky web.  

Zrejme aj to bol dôvod, prečo pri ďalších pracovných rozhodnutiach Záhorskú Bystricu obchádzala. Pôsobila vo verejnoprávnej STV a neskôr v spravodajskej TA3. Kruh sa však v tomto roku uzavrel a Andrea opäť zamierila tam, kde začínala. „Markíza bola a je televízia, ktorá mi dala príležitosť a v nej sa formovali moje profesionálne návyky,” povedala nám k svojmu rozhodnutiu Vadkerti. 

Za 14 rokov od jej odchodu sa už viackrát zmenilo vedenie a Pavol Rusko, s ktorým mala moderátorka probém, je už dávno preč. No niektorí ľudia zostali a zaujímalo nás, ako medzi seba staronovú tvár prijali. „Návrat by som prirovnala k pocitu, ako keď sa po dlhých rokoch vrátite ku svojej rodine a zistíte, že sa vlastne ani tak veľa nezmenilo. Teší ma táto skúsenosť a som rada, že som tam stretla starých známych, s ktorými sa spolupracuje výborne,” zhodnotila svoje prvé dojmy posila magazínu Reflex. Nechajme sa prekvapiť, ako dlho jej to vydrží. 

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu