Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trpké spomienky repeťáckej hviezdy: Na tieto mamine slová nevie zabudnúť!

Marcela Laiferová si v relácii Čo ja viem zaspomínala aj na detstvo. Zobraziť galériu (5)
Marcela Laiferová si v relácii Čo ja viem zaspomínala aj na detstvo.

BRATISLAVA – Nezvyčajné vyznanie! V dnešnom vydaní relácie Čo ja viem sa na obrazovkách verejnoprávnej televízie objaví aj Marcela Laiferová (68). Speváčka známych repeťáckych hitov pred kamerami nezaujme iba svojimi vedomosťami, ale aj spomienkami na detstvo. Ako počas nakrúcania prezradila, jej mama používala vcelku zvláštny slovník.

Marcela Laiferová je známa ako vznešená a večne usmiata dáma. Rovnakým dojmom pôsobila aj počas nakrúcania zábavnej šou Čo ja viem, kde si s ňou zmerali vedomosti herec Jozef Vajda a spevák Peter Cmorik. V rámci relácie odkrývali známi súťažiaci aj čo-to zo svojho súkromia.

Pri interpretke repeťáckych hitov moderátor Marcel Merčiak poukázal na to, že má vyštudované dve vysoké školy. Pri tej príležitosti sa tiež zaujímal, či bola už odmalička taká vzorná a uvedomelá. „Nie, nie, bola som presný opak. To som už dospela teraz k slušnosti,” reagovala Laiferová.

„Bola som hrozne zvedavá a mali so mnou problémy, lebo som bola jediná dcéra. Urobila som toľko zla, že mama vždy povedala, že mohla mať radšej vrece zemiakov ako mňa,” dodala speváčka. A hoci sa blondínka usilovala o úsmev, na jej tvári bolo viditeľné, že tieto spomienky nepatria k tým príjemným.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu