Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slovenská herečka (†38) spáchala samovraždu: Dva pokusy v jeden deň!

Jana Belková si vzala život. Zobraziť galériu (2)
Jana Belková si vzala život.

NOVÉ ZÁMKY - Túžila zomrieť! V nedeľu odišla z tohto sveta herečka Jana Belková (†38), ktorá účinkovala napríklad v slovenskom filme Muž nie je žiadúci (1983). Smrť si privodila sama skokom z okna nemocnice. V zdravotníckom zariadení sa ocitla po tom, čo autom narazila do idúceho vlaku. Zdá sa teda, že prvý pokus o samovraždu jej nevyšiel a o niekoľko hodín svoj zámer definitívne dokonala.

Čo ju k tomu dohnalo?! Bývalá herečka Jana Belková v nedeľu spáchala samovraždu. Popoludní vyskočila z úzkeho okna novozámockej nemocnice. Hospitalizovaná bola na ôsmom poschodí, v ústrety smrti však padala až z dvanásteho.

Evidentne teda mala v úmysle zomrieť. Najmä po tom, čo jej prvý pokus nevyšiel. Do starostlivosti lekárov sa totiž dostala po tom, čo autom prešla cez priecestie, ktoré závorami aj svetlami signalizovalo prechádzajúci vlak. Tmavovláska do neho narazila, no prežila. Niekoľko hodín potom rozmýšľala, čo ďalej. A urobila svoj druhý pokus. Ten sa jej už stal osudným. 

Jana Belková, za slobodna Lazová, hrala vo filmoch Explózia (1981) a Muž nie je žiadúci (1983). Zanechala po sebe deväťročnú dcéru. V rovnakom obodbí pred rokom si na život siahol iný slovenský umelec - Peter Mankovecký.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu