Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hudákov útok na Joža Ráža: Ten chlap potrebuje psychiatra!

Jožo Ráž podľa humoristu Tomáša Hudáka potrebuje psychiatra. Zobraziť galériu (3)
Jožo Ráž podľa humoristu Tomáša Hudáka potrebuje psychiatra. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Toto by si púšťať nemal! V stand up comedy s názvom Silné reči si zabávači rozhodne nekladú servítky pred ústa. V najnovšom výstupe Tomáša Hudáka to schytali slovenskí speváci. Úplne najhoršie dopadol Jožo Ráž so skupinou Elán. Svojský umelec dostal verbálnu nakladačku.

Fúha, silná káva! Medzi spolupracovníkov Jána Gorduliča v rámci stand-up comedy Silné reči patrí aj žurnalista Tomáš Hudák. Ten sa vo svojom poslednom vystúpení zaoberal úrovňou slovenskej hudby. 

Pri tejto príležitosti nemohol obísť ani samotných muzikantov a interpretov. Diváci sa napríklad dozvedeli, že nemá rád Maťa Ďurindu. Oveľa horšie ale dopadol Jožo Ráž. O ňom povedal, že by mal vyhľadať odbornú pomoc. „To tiež nie je lacný špás, taký psychiater dvakrát do týždňa,” kopol si do speváka pri vysvetľovaní, prečo je nutné platiť autorskému zväzu. 

To však nebolo všetko! „To on neutiahne z tých koncertov. Aspoň nie z tých, čo som ja videl. Chalan si vzadu ešte len zapájal gitaru a vpredu už bol na playbacku na refréne,” vysmial sa Hudák známej kapele. Celú epizódu s jeho Silnými rečami si môžete pozrieť aj na stránke telkac.sk

Sledujte VIDEO po kliknutí na obrázok

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu