Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezda z Chlapi neplačú: Najprv ukázala bujné prsia, potom kričala o pomoc!

Petra Vajdová v seriáli Chlapi neplačú odhalila svoje prsia. Zobraziť galériu (6)
Petra Vajdová v seriáli Chlapi neplačú odhalila svoje prsia. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - To je ale mrcha! Tieto slová si včera zrejme povedal nejeden divák markizáckeho seriálu Chlapi neplačú, keď zhliadol vášnivú scénu Petry Vajdovej (29). Seriálová Nora totiž najprv svojho milenca zviedla, no ihneď potom ho obvinila z pokusu o znásilnenie. Jedno však brunetke uznať musíme - za svoje krivky sa rozhodne hanbiť nemusí.

Chlapi neplačú? Po tom, čo vyparatila seriálová Nora svojmu nádejnému milencovi, by sa rozhodne nejeden rozplakal. Vo včerajšej časti markizáckeho počinu totiž táto tmavovláska, ktorú stvárňuje Petra Vajdová, svojho milenca zviedla. A to tak, že zo seba doslova strhla oblečenie a vytasila naňho bujné krivky v podprsenke.

No keď sa už blížilo k tomu „najlepšiemu“, začala kričať a obvinila ho z pokusu o znásilnenie. U herečky sme zisťovali, ako sa jej takéto odvážne scény stvárňovali. Na naše telefonáty a ani esemes správu však nereagovala.

Takúto beštiu, akú brunetka stvárňuje v seriáli, by doma zrejme nechcel žiaden muž. No po zhliadnutí herečkiných ženských kriviek by si to zrejme viacerí rozmysleli. Bývalá seriálová partnerka Tomáša Maštalíra sa totiž môže popýšiť dokonalou figúrou a obdarením na tých správnych miestach. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu