Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Superstaristka Hatalová v markizáckom Hlase: Neúprimnosť a pretvárka!

Natália Hatalová v šou Hlas Česko Slovenska hovorila o veľkej tréme. Pred pár rokmi v SuperStar však pútala pozornosť suverénnym vystupovaním. Zobraziť galériu (6)
Natália Hatalová v šou Hlas Česko Slovenska hovorila o veľkej tréme. Pred pár rokmi v SuperStar však pútala pozornosť suverénnym vystupovaním.

BRATISLAVA - Čo sa to s ňou stalo?! Natália Hatalová (24) zaujala včera večer v šou Hlas Česko Slovenska nielen porotu, ale aj divákov. No zatiaľ čo jedni sa rozplývali nad jej speváckym výkonom, druhí zas kritizovali jej správanie. Tmavovláska totiž neprestajne hovorila o veľkej tréme. Pred kamerami pôsobila ako veľmi skromné a pokorné dievčatko. No pár rokov dozadu bolo ešte všetko úplne inak...

Včerajšiu časť markizáckej šou Hlas Česko Slovenska otvárala speváčka Natália Hatalová. Atraktívna brunetka predviedla perfektný výkon, pričom zaujala nielen svojím veľkým hlasom, ale aj neprehliadnuteľnou skromnosťou a trémou.

Hoci v iných prípadoch by diváci takéto správanie zrejme ocenili, mladá Slovenka sa kvôli nemu dočkala len odsúdenia a kritiky. „Superstaristka mohla aspoň povedať, že už má skúsenosti a nie hrať na trému. Škoda no - úprimnosť nadovšetko!znel jeden z komentárov na adresu Hatalovej.

Pravdou je, že tmavovláska má za sebou rozhodne viac skúseností ako väčšina iných súťažiacich. Mnohí si ju totiž môžu pamätať z tretej série speváckej šou SuperStar, kde ešte ako 18-ročná pútala pozornosť svojou suverenitou a hurónskym smiechom, ktorý bol pre ňu príznačný.

Vtedy rozhodne nepôsobila ako veľká trémistka. Po rokoch skúseností na pódiu a štúdiu muzikálového herectva by skutočne iba málokto očakával, že bude mať Natália pred vystúpením nervózna. Nuž, ktovie... Stáť pred porotou a snažiť sa ich zaujať iba samotným hlasom je zrejme predsa len niečo iné...

Video: Natália Hatalová na kastingu do SuperStar.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu