Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Superstaristka Hatalová roky tají partnera: Plánujú v tichosti svadbu?!

Povráva sa, že Natália Hatalová by sa mala čoskoro vydať za partnera Ladislava. Zobraziť galériu (5)
Povráva sa, že Natália Hatalová by sa mala čoskoro vydať za partnera Ladislava.

BRATISLAVA - Chystajú veselicu?! Natália Hatalová (24) prešla viacerými speváckymi súťažami, no svoje súkromie si stráži. Dôkazom je fakt, že hoci je už tri roky zadaná, svojho priateľa Ladislava (36) na verejnosti neukazuje. Nám sa podarilo zistiť jeho identitu a ešte čosi viac. Dvojica vraj už plánuje spečatiť svoj vzťah aj svadbou.

Natália Hatalová naposledy účinkovala v markizáckom Hlase Česko Slovenska. No kým ona sa ukazovala na obrazovkách, svojho priateľa dôkladne tajila. Pritom sú spolu už tri roky. Nám sa podarilo zistiť, o koho ide. 

Speváčka sa zamilovala do muža z oblasti hoteliérstva a gastronómie. Nejde však len tak o hocikoho. Jej partner Ladislav sa totiž v roku 2010 stal ako generálny riaditeľ novootvoreného 4* hotela jedným z najmladších šéfov v spomínanej brandži na Slovensku. 

A už čoskoro zrejme bude môcť úspešný biznismen všetkým predstavovať aj krásnu manželku. S Natáliou sa totiž údajne plánujú zobrať. Aspoň také informácie presakujú z okolia tohto zamilovaného párika. „Svadba bude v auguste,” tvrdí náš zdroj. 

Dvojica už možno pomýšľa aj na bábätko, keďže aktuálne z dvojizbového bytu prechádza do väčšieho v lukratívnej lokalite pri bratislavskom Bôriku. Samotná Hatalová však zatiaľ správy o blížiacom sa veľkom kroku popiera. „V najbližšej dobe sa neplánujem vydávať. Práve sa s priateľom budeme sťahovať, tak rozmýšľame nad tým. Svadbu ešte neplánujeme. Určite by sme ju raz chceli, ale kedy to bude, to ešte nevieme,“ povedala nám speváčka. 

V jej prípade však tajenie súkromných záležitostí nie je žiadnou novinkou. Okrem toho, že sa nechváli svojím partnerom, nebola ochotná odpovedať ani na otázku, či sú zasnúbení. „K tomu sa nebudem vyjadrovať, pre mňa je to veľmi intímna informácia,“ odmietla akékoľvek diskusie o témach smerujúcich k manželstvu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu