Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Jojkárka Pavolová s novým milencom: Ona ukázala cici aj rici, on tehličky na bruchu!

Stanka Pavolová si dovolenku s priateľom Richardom zjavne užíva. Pred objektívom sa Jojkárka ukázala spredu a aj zozadu. Blondínkin partner predviedol kocky na bruchu. Zobraziť galériu (7)
Stanka Pavolová si dovolenku s priateľom Richardom zjavne užíva. Pred objektívom sa Jojkárka ukázala spredu a aj zozadu. Blondínkin partner predviedol kocky na bruchu. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Wow, to je dvojica! O tom, že jojkárka Stanka Pavolová (32) patrí k jedným z najsexi žien slovenského šoubiznisu, niet pochýb. A nie je to len vďaka peknej tváričke, ale aj ukážkovej figúre. Na tej si dáva skutočne záležať - pravidelne posilňuje vo fitku. Najnovšie blondínka predviedla postavu v ďalekom Thajsku, kde trávi dovolenku so svojim priateľom Richardom. Treba však upozorniť, že rovnako ako ona, aj jej objav sa má na svojom tele čím pochváliť.

Relácia Top Star Magazín, ktorú vysiela televízia Joj, má v týchto dňoch prestávku. Oddych od práce a každodenných povinností si preto dopriali aj moderátori relácie. Výnimkou nie je ani Stanka Pavolová. Tá si slnečné dni plné voľna a relaxu užíva spolu so svojím novým priateľom Richardom. Milenci dleteli do ďalekého Thajska, kam blondínka cestuje pravidelne. Ako vidno na záberoch, párik si exotickú dovolenku užíva. 

Zaľúbenci na fotografiách žiaria šťastím a dobrou náladou. No to zďaleka nie je jediné, čo vidno na dovolenkových snímkach. Dvojica totiž pôsobí, akoby si odskočila z titulky fitness magazínu. Zatiaľ čo jojkárka s pláteným klobúkom na hlave ukázala v úsporných bikinách svoje cici aj rici, jej partner Richard sa zas popýšil výstavnými tehličkami na bruchu. Na svoje si teda prišli nielen prítomní muži, ale aj ženy. 

Stanka Pavolová na fotkách z exotickej dovolenky žiari šťastím.
Zobraziť galériu (7)
Stanka Pavolová na fotkách z exotickej dovolenky žiari šťastím.  (Zdroj: Facebook)

Stanka Pavolová a jej partner Richard si horúce letné dni užívajú v ďalekom Thajsku. Blondínka ukázala do objektívu plné vnady a aj zadoček, Richard zas kocky na bruchu.
Zobraziť galériu (7)
Stanka Pavolová a jej partner Richard si horúce letné dni užívajú v ďalekom Thajsku. Blondínka ukázala do objektívu plné vnady a aj zadoček, Richard zas kocky na bruchu.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu