Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalšie zlyhanie Puškárovej brata: Rok po rozprávkovej svadbe ROZVOD s lekárkou celebrít Novotnou!

Peter Puškár a Alexandra Novotná sa rozvádzajú. Zobraziť galériu (7)
Peter Puškár a Alexandra Novotná sa rozvádzajú.

BRATISLAVA – Ich láska je už minulosťou! Zdá sa, že brat markizáckej moderátorky Zlatice Puškárovej – Peter, žije v tieni svojej prominentnej sestry. Kým blondínka žne úspechy v pracovnej i súkromnej oblasti, jej súrodenec má na konte ďalší neúspech. Po viac ako roku mu totiž skrachovalo manželstvo s lekárkou osobností nášho šoubiznisu Alexandrou Novotnou.

Dlho im to nevydržalo! K pomerne prekvapivým udalostiam minulého roka v slovenskom šoubiznise možno zaradiť aj rozprávkovú svadbu Petra Puškára a Alexandry Novotnej, ktorá sa konala v Dominikánskej republike. Dvojica sa pre závažný životný krok rozhodla pomerne rýchloSvoje “áno” si párik povedal v tajnosti. 

Idylka v tomto vzťahu však príliš dlho netrvala. Po viac ako roku sa totiž lekárka a brat známej markizáčky rozvádzajú. Žiadosť o ukončenie manželstva leží na súde od januára, podala ju Novotná. Dôvodom nie je podľa zdroja blízkeho manželom tretia osoba, ale dlhodobo pretrvávajúca kríza a komplikovaná povaha mužskej časti páru.

„Potvrdzujem, že som s pánom Puškárom v rozvodovom konaní. Ak dovolíte, ostatné nemám dôvod nijako komentovať. Som súkromná osoba a preto by som poprosila o rešpektovanie súkromia nás oboch,” povedala Novotná, keď sme ju oslovili. Stanovisko sme sa chceli aj od brata známej markizáčky. „Moju ženu milujem,” reagoval.

Ako sa zdá, Puškárovi sa akosi nedarí. Stroskotané manželstvo totiž nie je jediným neúspechom. Neslávne dopadli napríklad jeho viaceré pokusy o post šéfa STV a neskôr aj o funkciu riaditeľa RTVS. Vodu nenamútil ani v politike, jeho strana Právo a spravodlivosť nezaznamenala žiaden úspech. Čerešničkou na torte bol pokus o účasť v jojkárskej reality šou VyVolení. Neprešiel však kastingom.

Rozprávková svadba v Dominikánskej republike.
Zobraziť galériu (7)
Rozprávková svadba v Dominikánskej republike.  (Zdroj: topky)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu