Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Po moderátorke Andrei Vadkerti sa zľahla zem: Ušla pred intrigami a závisťou!

Andrea Vadkerti Zobraziť galériu (5)
Andrea Vadkerti

BRATISLAVA - Kam sa podela?! Už je to rok, čo Andrea Vadkerti (39) dostala od televízie TA3 nedôstojnú výpoveď mailom. Kroky obľúbenej moderátorky však prekvapivo nesmerovali do žiadnej z ďalších slovenských staníc. Topky.sk preto zisťovali, čomu sa táto známa tvár aktuálne venuje a ako s odstupom času vníma svoj vyhadzov. Prezradila nám, že vystúpením zo sveta médií unikla pred kolotočom závisti a intríg.

Stiahla sa! Andrea Vadkerti pôsobila v televíznej brandži 18 rokov. Za ten čas pracovala pre Markízu, STV a naposledy pre TA3. V spravodajsky zameranom médiu však dostala začiatkom minulého roka výpoveď prostredníctvom mailu. „Po roku konštatujem, že ma odchod z TA3 veľmi posunul v živote. Prečistili sa mi vzťahy, vystúpila som zo spletenca intríg a závisti. Zostalo mi zopár priateľov a veľa pekných spomienok,” prezradila nám Andrea. 

Relácia Portrét, ktorú po nej zdedila Katrin Lengyelová, odvtedy zmenila zameranie. Z talkshow sa stal reportážny program, a tak Vadkerti zrejme odchod ani neľutuje. Otázka je, čomu sa venuje a z čoho žije. Nakrúcam ďalej rozhovory - je to práca, ktorú robím rada a z presvedčenia. Interview so zaujímavým človekom dokáže inšpirovať a viem, že tak budujem pozitívne vzory pre ľudí,” povedala nám moderátorka. „Spolupracujem s globálnou platformou GoogleTV a so zahraničnými televíziami. Naposledy som spravila hĺbkový rozhovor s tenisovou legendou Ivanom Lendlom, najbližšie ma čaká nakrúcanie s Jiřím Menzlom, dodala. 

Okrem spovedania zaujímavých hostí však bývalá televízna hviezda vedie kurzy rétoriky a prostredníctvom koučingu zdokonaľuje mnohých politikov alebo manažérov v rámci ich prezentácie a komunikácie. „Vediem workshopy už nielen pre firmy, ale aj pre ženy, ktoré chcú pracovať na svojom osobnom rozvoji,” doplnila zoznam aktivít. Za celodenný interaktívny seminár pod Andreiným vedením sa podľa našich zistení platí 185 eur. 

Tieto prednášky sa konajú v Bratislave, no Vadkerti stále pendluje medzi Slovenskom a Francúzskom - rovnako ako v čase, keď pracovala pre TA3. „Moja prítomnosť je pekná a teší ma to. Najväčšiu radosť mám však z toho, že sme zdraví, užívam si rodinu a pekné prostredie na juhu Francúzska. Naučila som sa ďalší svetový jazyk a precestovala som za ostatný rok ďalší kus sveta,” zhrnula uplynulé mesiace. Zdá sa, že aktívna moderátorka nakoniec k svojmu životu ani vystupovanie na slovenských televíznych obrazovkách nepotrebuje...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu