Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tajný biznis Borisa Kollára v USA: Takto chce uživiť svoje impérium detí!

Boris Kollár rozbieha biznis aj za veľkou mlákou. Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár rozbieha biznis aj za veľkou mlákou. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Ďalší biznis! Nie je to tak dávno, čo sme vás na topkách informovali, že si Boris Kollár (48) užíva so svojimi mamičkami v ďalekej Amerike. No ako sa nám podarilo zistiť, boháč tam nie je len kvôli zábave. Práve naopak. Na sociálnej sieti totiž zverejnil nový podnikateľský plán, vďaka ktorému chce uživiť všetky svoje deti.

Nie je žiadnym tajomstvom, že si Boris Kollár žije na vysokej nohe. Luxus však nedopraje len sebe, ale aj siedmim mamičkám, s ktorými má 8 potomkov. No toto rozsiahle impérium, ktoré sa každým rokom môže ešte rozrastať, však znamená aj poriadne výdavky. No a zrejme aj preto sa rozhodol najznámejší slovenský otecko rozšíriť svoje podnikateľské aktivity o ďalší biznis. 

Najnovšie sa realizuje až v ďalekej Amerike, kde trávi uplynulé týždne v spoločnosti svojich mamičiek. No zatiaľ čo dievčatá si za veľkou mlákou parádne užívajú, milionár sa venuje skôr pracovným aktivitám. Otvoril si tam totiž spolu s obchodným partnerom požičovňu áut. „Teším sa z nich. Do roku chceme mať 1000 vozidiel v prevádzke,“ pochválil sa Kollár na sociálnej sieti.

Známy milionár sa v minulosti nikdy netajil tým, že by chcel nejaké kšefty rozbehnúť aj v USA. Detaily si však doteraz nechával pre seba. No dnes je už jasné, že svoju záľubu v luxusných a rýchlych autách preniesol aj do svojho podnikania. My mu teda prajeme, aby sa mu v biznise darilo. Ako sám skonštatoval, nič iné mu ani neostáva. „Musí! Mám veľa detí, musím ich nejako uživiť,“ uzavrel vtipne tému nových aktivít.

Boris Kollár sa so svojimi priateľmi podelil o ďalší pracovný úspech - rozbehol biznis v ďalekej Amerike.
Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár sa so svojimi priateľmi podelil o ďalší pracovný úspech - rozbehol biznis v ďalekej Amerike.  (Zdroj: Facebook)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu