Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Životná premena Kuka z Horkýže Slíže: Takto ho nikto nevidel 40 rokov!

Peter Kuko Hrivňák po dlhých rokoch zmenil imidž. Zobraziť galériu (9)
Peter Kuko Hrivňák po dlhých rokoch zmenil imidž.

BRATISLAVA - Totálna zmena! Peter Kuko Hrivňák (42) z kapely Horkýže bol dlhé roky povestný svojou kučeravou hrivou. Tento imidž je však najnovšie už minulosťou. Spevákova hlava je od štvrtka holá ako koleno. Hudobník zhodil vlasy po dlhých 40 rokoch. Stalo sa tak pri nakrúcaní klipu s malými onkologickými pacientmi.

Poriadne prekvapil! Peter Kuko Hrivňák je lídrom kapely Horkýže Slíže. Jeho poznávacím znamením boli vždy dlhé kučeravé vlasy. Tých sa však tento štvrtok po naozaj dlhých rokoch zbavil. „Štyridsať rokov som nemal hlavu na koleno,” skonštatoval pre topky.sk na margo svojej premeny spevák. 

K tomuto odvážnemu kroku však Peter nedospel z márnivosti. K strihaniu sa odhodlal na onkológii, kde nakrúcal klip. Čoskoro totiž vyjde charitatívne CD s názvom #HeyVirtuoso, na ktorom sa spolu s detským orchestrom podieľali viacerí interpreti. Zároveň sa objaví aj video k ich spoločnej piesni. „Spontánne som vymyslel, že zhodím vlasy. Deti sa na tom dobre bavili, čo bolo aj cieľom,” povedal nám Hrivňák. 

Topky.sk zároveň zisťovali, ako sa spevák s novým imidžom cíti. „Je to v pohode, len musím nosiť čapice, lebo všade cítim prievan,” prezradil nám Kuko s tým, že v kapele takto vyrovnal skóre plešatých a vlasatých na 2:2. Hneď vo štvrtok ohúril novým vzhľadom aj fanúšikov na koncerte. Pokrývku hlavy si strhol až pri poslednej piesni a spôsobil tým v hľadisku doslova ošiaľ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu