Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Výnimočná situácia v Markíze: Televízia náhle mení plány!

Patrik Švajda a Zlatica Puškárová sa v hlavnom spravodajstve dnes večer neobjavia. Zobraziť galériu (3)
Patrik Švajda a Zlatica Puškárová sa v hlavnom spravodajstve dnes večer neobjavia.

BRATISLAVA - Musia sa prispôsobiť! Väčšina Slovenska žije v týchto dňoch olympiádou. Značnú pozornosť jej venujú aj v Záhorskej Bystrici. Markíza dokonca kvôli dnešnému hokejovému zápasu nášho tímu s Českou republikou prekopala programovú štruktúru, dôsledkom čoho sa na obraze neobjaví viacero obľúbených formátov, vrátane Televíznych novín.

Opäť bez hlavných správ! Televízne noviny sú neodmysliteľnou súčasťou programovej štruktúry Markízy. V Záhorskej Bystrici ich vysielajú celoročne, okrem Štedrého dňa. Výnimočná situácia ale nastala aj nedávno, keď sa kvôli technickým problémom diváci správ nedočkali. Podobný prípad sa na obrazovkách zopakuje aj dnes. Tentokrát však pôjde o plánovaný krok.

„Fanúšikov hokeja čaká jeden z najatraktívnejších zápasov nášho tímu – súboj s Českom. Vzhľadom na jeho termín dnes Televízne noviny o 19:00 vysielať nebudeme. Diváci si však môžu o 17:00 pozrieť predĺžené Prvé Televízne noviny,” vysvetlila situáciu hovorkyňa Markízy Tatiana Tóthová. Pôvodne sa mali športové zápasy vysielať na stanici Dajto, no nakoniec predsa len došlo k zmenám.

Spravodajské informácie teda odznejú v Prvých televíznych novinách o 17:00, ktoré budú predĺžené do 17:40. Následne na to bude vysielané Študio ZOH a o 18:00 spomínaný zápas. Z vysielania tak vypadne relácia Reflex, seriál Chlapi neplačú a v rámci spravodajstva Televízne noviny, Športové noviny aj Počasie. O 20:30 je naplánovaná ďalšia časť Búrlivého vína.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu