Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Diváci Markízy zostali v šoku: Namiesto Televíznych novín Susedia!

Patrik Švajda a Zlatica Puškárová sa na obrazovkách neobjavili. Zobraziť galériu (6)
Patrik Švajda a Zlatica Puškárová sa na obrazovkách neobjavili.

BRATISLAVA - Nečakaná situácia! Diváci, ktorí v piatok čakali na spravodajské informácie v Televíznych novinách Markízy, zostali sklamaní. Namiesto Patrika Švajdu a Zlatice Puškárovej sa totiž na obraze zjavila stará epizóda sitkomu Susedia. Bez večerného spravodajstva už boli v Záhorskej Bystrici aj počas leta 2007. Vtedy televízia opakovala popoludňajšiu reláciu.

Neobvyklé! Diváci Markízy zostali v piatok večer poriadne zaskočení. Namiesto spravodajstva totiž dostali porciu sitkomu. Patrik Švajda a Zlatica Puškárová boli nahradení Susedmi. 

V televízii vraj nastali nečakané technické problémy. „Televízne noviny nešli z dôvodu náhlych technických príčin. Na odstránení poruchy pracujeme a divákom sa ospravedlňujeme,” povedala nám hovorkyňa Tatiana Tóthová. Otázka je, ako dlho bude výpadok trvať a či zajtra už pôjde všetko podľa plánu. 

V minulosti podobná situácia nastala v júni 2007. Vtedy v Záhorskej Bystrici nasadili popoludňajšie správy. Tie však na 3. januára 2014 neboli avizované ani v televíznom programe.

Podľa informácií od zdroja Topiek stoja za vzniknutou situáciou problémy so servermi. Tie boli spojené s prechodom na nový systém, ktorý mal zapríčiniť ich zhorenie. 

Namiesto Televíznych novín Markíza vysielala Susedov.
Zobraziť galériu (6)
Namiesto Televíznych novín Markíza vysielala Susedov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu