Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Koniec markizáckej Partičky po 4 rokoch: Vieme, čo bude s Danglom!

Relácia Partička sa na obrazovkách Markízy už objavovať nebude. Jedným z dôvodov je vraj to, že už nedosahovala očakávané výsledky sledovanosti. Zobraziť galériu (6)
Relácia Partička sa na obrazovkách Markízy už objavovať nebude. Jedným z dôvodov je vraj to, že už nedosahovala očakávané výsledky sledovanosti.

BRATISLAVA – Stačilo! Ako sme vás na topkách informovali, už koncom minulého roka sa v Markíze šepkalo o tom, že vedenie plánuje zrušiť Partičku. V súčasnosti sa už tieto prognózy naplnili. Relácia Daniela Dangla (38) dostala v Záhorskej Bystrici červenú. Humorne ladená improvizačná šou tak na obrazovkách žlto-modrej televízie po štyroch rokoch končí. Ako sme sa v súvislosti s tým dozvedeli, nie je vylúčené, že scenárista zakotví spoločne s kolegami v konkurenčnej Jojke.

Relácia Partička bola štyri roky súčasťou programovej štruktúry Markízy. Okrem úspechov, ktoré žala v rôznych televíznych anketách, sa popularite tešili aj účinkujúci herci. Napriek týmto okolnostiam sa však koncom uplynulého roka začali šíriť informácie, že televízia uvažuje o vyškrtnutí Partičky z vysielania. A v týchto dňoch sa tak aj stalo.

Informácie o tom, že improvizačnú šou už na obrazovkách Markízy neuvidíme, nám v Záhorskej Bystrici potvrdili. „V nadchádzajúcej programovej sezóne s reláciou Partička nerátame, ale v budúcnosti nevylučujeme spoluprácu,“ povedala nám k tomu Miroslava Labašová z PR oddelenia televízie.

Keď sme chceli od tvorcu relácie Daniela Dangla vedieť, či mu nakrúcanie Partičky bude chýbať, jeho reakcia bola nejasná. „Ešte stále je to v štádiu riešenia. Zavolajte mi o týždeň, vtedy vám budem vedieť povedať viac,“ reagoval humorista. Ten to má podľa našich informácií spoločne s kolegami namierené na bratislavskú Kolibu.

Zistili sme totiž, že nie je vôbec vylúčené, že sa Partička presunie na obrazovky Jojky. „V tejto chvíli spolupracujeme s Danielom Danglom na zábavnom formáte Haló!, ktorý sa na obrazovky vráti v pozmenenej podobe od marca tohto roku,“ reagoval na túto tému hovorca televízie Jozef Gogola, čím nevylúčil možnosť zaradenia Partičky do programovej štruktúry.

Takémuto scenáru nasvedčuje aj fakt, že počas nedeľného odovzdávania cien Slávik 2012 sa na obrazovkách Jojky objavili herci Marián Miezga a Róbert Jakab, ktorí patria k tímu umelcov tvoriacich Partičku. Ich pôsobenie na javisku bolo dokonca rovnaké, ako sme doteraz mohli vidieť práve v improvizačnej šou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu