Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Trapas Studenkovej exmanžela na párty, herečka hrozne trpela!

Režisér Stanislav Párnický si na šále nechal cenovku, Hanu Gregorovú potrápil panický strach z výšok. Zobraziť galériu (18)
Režisér Stanislav Párnický si na šále nechal cenovku, Hanu Gregorovú potrápil panický strach z výšok.

BRATISLAVA – V stredu večer sa v hlavnom meste konala párty pri príležitosti uvedenia nového seriálu verejnoprávnej televízie na trh. Nesie názov Kolonáda. Počin sa nakrúcal pod režisérskou taktovkou exmanžela Zdeny Studenkovej (59) - Stanislava Párnického (67). Ten sa na spomínaný žúr vyparádil, čo potvrdzoval aj nový šál na jeho krku. Škoda len, že z neho zabudol odlepiť cenovku. Hana Gregorová (60) zas bola nahodená bez akejkoľvek chybičky, no počas večierka sa aj tak necítila vo svojej koži.

Slovenskí herci sa uprostred týždňa zabávali na večierku, na ktorý ich pozval generálny riaditeľ RTVS Václav Mika. Spoločne oslavovali nakrútenie seriálu s názvom Kolonáda, ktorý sa na obrazovkách verejnoprávnej televízie objaví už túto nedeľu. Medzi pozvanými hosťami nechýbali hlavní predstavitelia, napríklad Pavel Višňovský, Andrea Karnasová, Marek Geišberg či Hana Gregorová.

Práve posledná spomínaná prežívala počas večera hrozné muky. Párty sa totiž konala na 13. poschodí. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby tmavovláska nemala panický strach z výšok. „Keď mi to oznámili, tak mi prišlo úplne zle. Nemám to rada. Nešla by som k oknu a nepozrela by som sa z neho dole,” prezradila nám Gregorová, ktorá sa výhľadu skutočne celý čas vyhýbala.

Úsmevnému prešľapu sa však nevyhol režisér Stanislav Párnický. Tomu sa na krku hompáľal úplne nový šál, na ktorom ale už z diaľky svietila oranžová cenovka. Zrejme bol v povianočnej akcii. No nekúp to.

Prítomných hostí ale pobavil aj výrok z úst Pavla Višňovského. Ten v seriáli bojuje o svoju mladú partnerku s vlastným synom. „Keď som potom počas sviatkov fajčil s mojím skutočným synom na terase, zrazu som si uvedomil, že ho nevnímam. Rozmýšľal som nad tým, ako by som sa zachoval, keby spával s nejakou mojou mladou ženou,” prezradil pikošku zo súkromia obľúbený herec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu