Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Haberova dcéra sa vydala: Prísne utajená druhá svadba!

Zuzana Haberová a Marián Koperniech sa v sobotu vzali. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Haberová a Marián Koperniech sa v sobotu vzali.

STARÝ SMOKOVEC - Druhýkrát pod čepcom! Zuzana Haberová (30) necelé dva roky randila s lekárom Mariánom Koperniechom (34), no aj toľko času dvojici stačilo na to, aby sa rozhodli svoj partnerský vzťah zmeniť na manželský. Približne pred rokom prišli zásnuby a dnes si párik povedal áno v Tatrách. O ich svadbe vedel len malý okruh ľudí, pretože blondínka túto životnú udalosť do poslednej chvíle prísne tajila.

Opäť vydatou pani! Zuzana Haberová mala prvú svadbu ako 22-ročná. Po štyroch rokoch a jednom synovi však prišiel rozvod. Napriek tomu na manželstvo nezanevrela.

V sobotu sa totiž dcéra známeho otca vydala po druhý raz. Jej vyvoleným sa stal lekár Marián Koperniech, s ktorým sa dala dokopy v prvých mesiacoch minulého roku. A o pár mesiacov už bola Zuzana zasnúbená.

Párik sa rozhodol dodržať tradíciu a svadbu si vystrojili ešte pred uplynutím ročnej doby. Podľa našich zistení sa konala o 15:00 v Starom Smokovci. „Áno, je to pravda. Vyše roka sme boli zasnúbení, takže konečne sme pred blízkymi spečatili to, čo obaja veľmi silno cítime do začiatku nášho vzťahu,” povedala nám blondínka. Zaľúbenci sa rozhodli pre civilný obrad a nechýbali na ňom ani Zuzanini rodičia – otec Pavol Habera a mama Naďa. Celkovo sa vraj zúčastnilo okolo 80 hostí.

V roku 2008 sa Zuzana Haberová  vydala za Lukáša Kuzmiaka. Majú spolu syna Mathiasa. Po rozvode randila s moderátorom Ivanom Binďom Bindasom. Keď svoj vzťah po roku ukončili, začala chodiť s aktuálnym partnerom, ktorý sa dnes stal jej manželom. 

Viac o téme: Zuzana Haberová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu