Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Haberová ukázala sexi krivky na pláži: Do vačku strčí aj Pamelu Anderson!

Uznajte, keby sa natáčalo pokračovanie Pobrežnej hliadky, Zuzana Haberová by v nej pokojne mohla nahradiť Pamelu Anderson. Zobraziť galériu (5)
Uznajte, keby sa natáčalo pokračovanie Pobrežnej hliadky, Zuzana Haberová by v nej pokojne mohla nahradiť Pamelu Anderson. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Hm, tak to už áno! Tieto slová zrejme napadnú nejednému mužovi pri pohľade na vysmiate dovolenkové fotky Zuzany Haberovej (29). Dcéra známeho slovenského hudobníka Paľa Haberu (52) totiž behala po pláži počas nedávnej dovolenky pri mori ako nezabudnuteľná Pamela Anderson (47) z Pobrežnej hliadky.

Horúce letné počasie v kombinácii s oddychom zlákalo na dovolenku aj spisovateľku Zuzanu Haberovú. Tá si chvíle plné relaxu a pokoja užívala na ostrove Cyprus, kam sa vybrala spolu s priateľom Mariánom a tiež so synčekom Matthiasom. A že im bolo naozaj príjemne, dokazujú fotky, ktoré plavovláska zverejnila na sociálnej sieti Facebook. Zábery z pláže sú totiž plné širokých úsmevov a pozitívnej atmosféry. No to zďaleka nie je jediné, čím Haberovej zvečnené spomienky z poybut pri mori.

Spisovateľka sa totiž môže pochváliť aj dokonalou figúrou. „Nie som ten typ, ktorý by držal diéty. Skôr si myslím, že som to zdedila po rodičoch. V minulosti som aj dosť športovala, tak je možné, že to je spôsobené aj tým. No po tridsiatke si myslím, že to už také ľahké nebude,“ prezradila v minulosti pre topky.sk kráska. Tá by sa v prípade natáčania pokračovania Pobrežnej hliadky mohla hlásiť na miesto Pamely Anderson. Pri behu po cyperskej pláži ju totiž viditeľne pripomínala. Veď posúďte sami...

Zuzana Haberová má super postavu, ktorou sa rozhodne môže chváliť.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Haberová má super postavu, ktorou sa rozhodne môže chváliť.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu