Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Podzámska v šoku z naháča: Chcel ma znásilniť!

Elena Podzámska sa musela brániť vášniam polonahého chlapa. Zobraziť galériu (9)
Elena Podzámska sa musela brániť vášniam polonahého chlapa.

BRATISLAVA - Neustále problémy s láskou! Elena Podzámska (41) sa nedávno rozišla s tanečníkom Matejom Chrenom (31). Zaujímavé je, že krátko na to sa na obrazovky markizáckeho seriálu Chlapi neplačú dostali scény, v ktorých si zahral aj on. Paradoxne ju podobne ako v skutočnom živote odmietol. Naposledy sa však vášnivým chúťkam musela brániť herečkina postava... A to pred polonahým mužom. Preto nelenila a nahlásila pokus o znásilnenie.

Minule bola odmietnutá, teraz dala stopku ona! Elena Podzámska je po viac než troch rokoch sama. Toho pravého však neustále hľadá aj jej postava zo seriálu Chlapi neplačú. No kým minule sa jej inštalatér v podaní expartnera Mateja Chrena pozdával, nápadník z dnešnej časti je evidentne bez šancí. 

Scenáristi Elene pripravili prekvapenie v podaní Iva Hlaváčka. Ten stvárnil náruživého muža naozaj dokonalo. Len išiel na vec akosi prirýchlo. Stačil okamih a bol bez šiat, v ďalšej sekunde už svojím telom pritláčal krehký objekt svojich túžob k poličkám. Hoci seriálovej Erike nie je všetko jedno a nahlási pokus o znásilnenie, scénka je viac než úsmevná. „Bolo to veľmi vtipné a dobre sme sa pobavili,” prezradila o nakrúcaní aj samotná Elena. Presvedčte sa sami: 

VIDEO: Elena Podzámska v rukách náruživého nápadníka.

Podzámska v seriáli

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu