Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mokrá Vitteková provokuje: Vystavila vnady v plavkách!

Patrícia Vitteková poodhalila svoje prsia v sexi plavkách. Zobraziť galériu (6)
Patrícia Vitteková poodhalila svoje prsia v sexi plavkách.

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Dráždila! Patrícia Vitteková (33) pred pár dňami hodila zimu za hlavu a pripomenula si leto. Spolu so svojimi dcérami sa vybrala do aquaparku, kde jej zvodné krivky zahaľovali len sexi červené plavky. Ten pohľad stál naozaj za to.

Ukazuje postavičku! Patrícia Vitteková sa dokázala dostať zo zdravotných problémov a schudnúť pekných pár kíl. Odvtedy si môže dovoliť obliecť aj odvážnejšie outfity. 

S minimálnym kúskom oblečenia ju mohli nedávno vidieť aj návštevníci liptovského aquaparku, kam sa speváčka vybrala so svojimi dcérkami. Tmavovláska si totiž dosýta užila pobyt v bazéne a v sexi červených plavkách vystavovala na obdiv aj svoje poodhalené ženské zbrane. 

Napriek tomu, že si pripomenula leto, sa však manželka futbalistu Róberta Vitteka nezabúda pripravovať ani na Vianoce. „Som rada, že sa nám ešte pred sviatkami podarilo vybehnúť do Tatier. Veľmi sa na Vianoce teším, milujem atmosféru príprav. Stromček už máme aj hotový, je v našej obľúbenej lososovo-striebornej farbe,” prezradila Patrícia. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu