Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Pomsta za kauzu s ko*otom?! Záletníka Slováčka natrel Gott!

Felix Slováček a Karel Gott sa už veľmi nekamarátia. Zobraziť galériu (4)
Felix Slováček a Karel Gott sa už veľmi nekamarátia.

PRAHA - Pomsta býva sladká! Karel Gott (75) a Felix Slováček (72) sa veľmi nekamarátia odvtedy, ako saxofonista o jednom známom kolegovi povedal, že je ko*ot. A podozrenie, že hovoril práve o slávnom spevákovi, nedokázal hodnoverne vyvrátiť. Za tieto nepríjemnosti však teraz schytal odplatu. Mnohonásobný zlatý slávik totiž hudobníka natrel, kam si chodil užívať mimomanželské radovánky.

Felix Slováček aktuálne žehlí svoju neveru u manželky Dagmar Patrasovej. S milenkou Luciou sa vraj dokonca rozišiel na verejnom mieste, kde ju videli mnohí ľudia plakať. Problém ale je, že po prevalení jeho bokovky sa k slovu hlásia ďalšie – doteraz utajené – milenky.„Áno, ozývajú sa a je ich veľa,” prezradila Blesku Dáda. 

A najnovšie už aj vie, kam si jej muž chodil užívať. V rádiu Frekvence 1 to na neho bonzol Karel Gott. Ten sa buď už ako džentlmen nemohol prizerať, ako Slováček robí z Patrasovej hlupaňu, alebo sa mu chcel pomstiť za kauzu ko*ot Gott. „Felix veľmi rád jazdí do kúpeľov, ale nie preto, že by ich mal v obľube alebo že by vyhľadával procedúry. Ale z iných dôvodov...” naznačil veľavravne zlatý slávik o hudobníkovi, ktorému ženské sukne nikdy neboli cudzie. Doteraz však išlo skôr len o dohady a informácie bez dôkazov. 


Viac o téme: Karel GottFelix Slováček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu