Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Obrovská smola najkrajšej Slovenky: Krásna, ale...

Janette Borhyová (vľavo) a Nina Durdević vyzerajú ako dvojičky. Zobraziť galériu (8)
Janette Borhyová (vľavo) a Nina Durdević vyzerajú ako dvojičky.

MOSKVA - Nie je jedinečná! Aktuálna Miss Universe SR Janette Borhyová (21) sa momentálne nachádza v Moskve, kde už čoskoro zabojuje o titul najkrajšej ženy sveta. Hoci je naša reprezentantka pekná, na medzinárodnej súťaži to bude mať nesmierne ťažké. V konkurencii šarmantných žien sa totiž nachádza aj Nina Durdević (22), ktorá vedľa blondínky vyzerá ako jej dvojníčka.

Toto zrejme nečkala! Už deviateho novembra sa v Moskve koná svetové finále súťaže krásy Miss Universe. Našu krajinu na ňom reprezentuje aktuálna víťazka Janette Borhyová. Sympatická blondínka si pobyt v Rusku užíva plnými dúškami, no pohľad na niektoré z jej konkurentiek je zrejme nie je príjemný. 

Janette má totiž v záplave krásnych žien svoju dvojníčku. Je ňou zástupkyňa Slovinska Nina Durdević. Obe dámy majú dlhé blond vlasy, modré oči a podobný úsmev. Na príťaž je tiež to, že krajiny, ktoré plavovlásky reprezentujú, si ľudia vo svete zvyknú často mýliť. Ako na potvoru ich aj pri tvorbe oficiálnych fotografií rovnako nastajlovali. Ostáva len dúfať, že počas slávnostného večera krásky nejakým spôsobom odlíšia.

Ak chcete vedieť, ako vyzerá Miss Universe 2013 Janette Borhyová bez mejkapu, pozrite si to na ženskom magazíne FEMINITY.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu