Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rozídení partneri Podzámska a Chren: Ona sa na neho vrhla, on ju odmietol!

Elena Podzámska a Matej Chren spolu pred rozchodom točili bozkávacie scény. Zobraziť galériu (10)
Elena Podzámska a Matej Chren spolu pred rozchodom točili bozkávacie scény.

BRATISLAVA - Posledné nežnosti pred rozchodom?! Elena Podzámska (41) a Matej Chren (31) po viac než troch rokoch ukončili svoj vzťah. Krátko predtým však stihli spolu nakrútiť jednu z epizód markizáckeho seriálu Chlapi neplačú. Pred kamerou medzi nimi dokonca padli aj bozky. Tanečníkova postava však tmavovlásku odvrhla. A zrejme podobný scenár sa potom odohral aj v súkromí prominentného páru.

Paradox! Elena Podzámska a Matej Chren sa spoznali v súťaži Let´s Dance. Po markizáckom projekte dokonca vystupovali na rôznych akciách ako tanečný pár. V tomto roku zas naopak herečka pritiahla partnera k svojej profesii.

Chren si totiž zahral v seriáli Chlapi neplačú. Epizóda s jeho účinkovaním bola na televíznych obrazovkách odvysielaná včera. Podľa našich informácií sa nakrúcala pomerne nedávno. „Točili to začiatkom októbra,” prezradil náš zdroj.

Na týchto scénach je zaujímavé, že Elena s Matejom flirtovala a zvádzala ho. Dokonca sa na neho vrhla a násilne ho bozkávala. No on ju odmietol. A len mesiac na to sa prevalilo, že navonok idylický vzťah sa už skončil. Dá sa predpokladať, že pár zrejme prechádzal nejakou krízou. Do toho prišlo nakrúcanie markizáckeho seriálu, ale ani spoločná práca už ich spolužitiu evidentne nepomohla.

Topky.sk v tejto súvislosti kontaktovali oboch aktérov. Vyjadril sa iba Matej Chren a aj to len k samotnému stretnutiu s kamerou. „Išlo o moju prvú skúsenosť s hraním. Bolo to veľmi zaujímavé. Vždy som to chcel skúsiť a splnilo sa mi to,” povedal nám. K tomu, či tieto scény vznikali ešte pred rozchodom, nám stanovisko neposkytol. „Túto otázku nebudem komentovať,” uzavrel tému týkajúcu sa nakrúcania s Elenou Podzámskou. 

VIDEO: Elena Podzámska a Matej Chren v seriáli.

Podzámska a Chren

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu