Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Páni, to je ale podoba! Pozrite sa, ako rastie dcéra známej Slovenky do krásy

Laura (vľavo) vyzerá rovnako ako jej mamina Dara Rolins v detstve. Zobraziť galériu (14)
Laura (vľavo) vyzerá rovnako ako jej mamina Dara Rolins v detstve.

BRATISLAVA – Akoby jej z oka vypadla! Mamina tejto päťročnej princezničky je úspešnou a známou speváčkou nielen u nás, ale aj v susednej Českej republike. Kariéru si budovala už od útleho detstva. Blonďavé dievčatko s nežným hlasom a šibalským úsmevom očarilo hádam každého. A treba podotknúť, že na nedostatok fanúšikov sa nemôže sťažovať ani v súčasnosti. Rovnako rozkošná je ale aj jej dcérka Laura, ktorá podobu s prominentnou mamou jednoducho nezaprie.

Speváčka Dara Rolins sa netají tým, že jej päťročná dcérka Laura je pre ňu všetkým. Medzi sebou majú kamarátsky vzťah a sú z nich zohraté parťáčky. S pribúdajúcimi rokmi sa samozrejme mení aj blondínkina dcérka. Pri pohľade na archívne zábery pop divy niet pochýb, že malá škôlkarka vyzerá rovnako ako jej mamina v minulosti.

Obe majú blonďavé vlasy, šibalský pohľad a rozkošný úsmev. A zdá sa, že Laura zdedila po mamine nielen výzor, ale aj schopnosť strhnúť na seba pozornosť. Keď sme dievčence nedávno stretli počas cvičenia gymnastiky, mladá slečna rozdávala úsmevy na všetky strany a do objektívov fotografov dokonca pózovala ako rodená modelka.

Speváčku sme oslovili s otázkou, či k nej jej dcérku zvyknú ľudia často prirovnávať. „Je pravda, že za posledný rok ako keby Lola zženštela. Je to malé dievčatko, ale občas má momenty, kedy sa v nej akoby premietnem. Hovorí mi to veľa ľudí a ja sama som si to všimla. Bavia ju aj podobné veci. Je pohybovo nadaná, stále sa vrtí. Je dobré tieto veci podporiť a nie sa na to len s dojatím dívať,” reagovala s úsmevom hrdá mamina Dara.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu