Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Patrícia Vitteková v nahej kráse: Robo má doma bohyňu!

Patrícia Vitteková odhodila šaty a pre dobrú vec sa nechala nafotiť takmer úplne nahá. Zobraziť galériu (11)
Patrícia Vitteková odhodila šaty a pre dobrú vec sa nechala nafotiť takmer úplne nahá. (Zdroj: katarina rogelova husenicova)

BRATISLAVA - Odhodila šaty! Patrícia Vitteková (33) sa najnovšie stala patrónkou charitatívneho projektu, v rámci ktorého sa fotila pre kalendár na budúci rok. Zaujímavé je, že manželka futbalistu Róberta Vitteka (31) sa pri tejto príležitosti vyzliekla. Tie najintímnejšie partie si zahalila tenkou plachtou, kypré prsia prekryla rukami. Sexepíl z nej však len tak srší.

Pred pár dňami sa v jednom z bratislavských nákupných centier krstil charitatívny kalendár na rok 2014 s názvom Kvietky z Adeli. Cieľom tejto dobrej myšlienky je podporiť deti, ktoré kvôli zdravotným postihnutiam potrebujú intenzívnu rehabilitáciu. Celý výťažok z predaja, ako aj zo všetkých sprievodných aktivít, poputuje na centrum, kde im pomáhajú.

Do projektu sa zapojili aj dve známe Slovenky – moderátorka Adela Banášová a speváčka Patrícia Vitteková. Obidve nafotili sexi zábery, na ktorých sú oblečené len do plachty. Manželka futbalistu sa však odvážila ukázať aj niečo viac.

Na snímkach je síce všetko decentne skryté, no tvary kyprého poprsia sa nedajú prehliadnuť. Ako sama Patrícia tvrdí, pokojne by sa na podobnú vec nechala nahovoriť znova. „Išlo o charitatívny projekt, takže som s tým nemala problém. Myslím si, že detičky, ktoré povedali svoje životné príbehy a sú zachytené v tom kalendári, išli oveľa viac donaha. Museli mať omnoho väčšiu trému ako ja,“ povedala pre topky.sk brunetka.

Na pohode jej však určite pridalo aj to, že sa postavila pred ženský objektív. „Fotografka Katarína Rogelová-Husenicová mi večer zavolala, či by som do toho išla. Samozrejme som súhlasila a ráno sme sa rozprávali, akú má predstavu o fotkách,“ prezradila Vitteková, ktorá na snímke k dobročinnému kalendáru predstavovala strom. „Detičky boli napríklad nafotené v kochlíkoch, čo malo znázorňovať fakt, že pri tejto diagnóze ako prvá odchádza funkčnosť končatín. No a ja som mala znázorňovať nejaké svetlo, niečo čisté, nahé, jednoducho strom, ktorý pevne stojí a môžu sa oň kedykoľvek oprieť,“ vysvetlila nám speváčka.

O obrázok Patrície z charitatívneho projektu prejavila záujem aj známa slovenská cukrárenská firma. „Chceli by vyrábať bonboniéru, do ktorej by som navrhovala dizajn čokoládok. Moja fotka spolu s deťmi z kalendára by bola na jej obale,“ povedala Vitteková. Zároveň sľúbila, že ak by spolupráca so spomínanou spoločnosťou nevyšla, myšlienky by sa chopila ona spolu so svojím cukrárenským tímom.

Chcete podporiť dobrú vec? Kalendár na rok 2014, v ktorom nájdete 53 smutných osudov detí, si môžete objednať exkluzívne v internetovom kníhkupectve - kliknutím na tento odkaz. Výťažok z predaja a aj všetkých sprievodných aktivít poputuje na intenzívnu rehabilitáciu fotografovaných detí v  rehabilitačnom centre ADELI v Piešťanoch. 

Patrícia Vitteková v nahej
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: katarina rogelova husenicova)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu