Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sestra prominentnej lekárky ukázala zväčšené prsia: Fúha, to je ale rozdiel!

Prominentná lekárka Alena Pallová a jej sestra, bývalá miss Katarína Manová (vľavo). Zobraziť galériu (7)
Prominentná lekárka Alena Pallová a jej sestra, bývalá miss Katarína Manová (vľavo).

BRATISLAVA – Má sa čím pochváliť! Slovenská kráska a sestra známej lekárky a majiteľky estetickej kliniky Aleny Pallovej (35) Katarína Manová (28) sa zviditeľnila v roku 2006, keď sa stala 1. vicemiss Universe SR a následne vyhrala aj medzinárodnú súťaž Miss Intercontinental. Odvtedy ubehlo dlhých 10 rokov a v živote blondínky sa toho veľa zmenilo. Nedávno priznala, že je tehotná a teraz svojich fanúšikoval potešila poriadne pikantným záberom s napumpovaným dekoltom. Pozrite na tie zväčšené vnady!

Zmenila sa! Katarína Manová sa do povedomia verejnosti dostala vďaka súťaže krásy v roku 2006, kde získala titul 1.vicemiss Universe SR  a následne vyhrala aj svetovú súťaž Miss Intercontinental. Hoci už od súťaže uplynulo 10 rokov, z krásy jej vôbec neubudlo. Práve naopak. Sestra známej lekárky Aleny Pallovej vyzerá snáď ešte lepšie ako predtým.  

Nedávno navyše blondínka priznala, že je v radostnom očakávaní. So svojím manželom Miroslavom čaká prvé bábätko, čo ju výrazne rozžiarilo. To však nie je jediná jej zmena za posledné obdobie. Aktuálne totiž pridala na sociálnu sieť poriadne pikantnú fotografiu.

V bielej čipkovanej bielizni blondínka odhalila svoje prednosti. Na prvý pohľad bolo ihneď badať, že sú oveľa väčšie ako v čase, keď súťažila o korunku kráľovnej krásy. Tehotenstvo jednoducho robí so ženským telom divy... 

Katarína Manová na zábere vľavo ukázala zväčšené poprsie. Na fotke vpravo z roku 2006 má výrazne menší hrudník.
Zobraziť galériu (7)
Katarína Manová na zábere vľavo ukázala zväčšené poprsie. Na fotke vpravo z roku 2006 má výrazne menší hrudník.

 

Viac o téme: Katarína ManováAlena Pallová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu