Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šteklivá FOTO krásnej Slovenky: Plavky dole a ...!

Katarína Manová si už naplno vychutnáva prvé náznaky leta. Zobraziť galériu (6)
Katarína Manová si už naplno vychutnáva prvé náznaky leta. (Zdroj: Intagram)

BRATISLAVA - Odhodila zábrany! Miss Intercontinental a zároveň 1. vicemiss Universe SR 2006 Katarína Manová (26) si horúce letné dni užíva naozaj plnými dúškami. Svoj trvalý domov totiž pred pár dňami vymenila za oddych v letnom domčeku pri jazere. A fotografie zo svojej oddychovej zóny zverejňuje mladšia sestra celebritnej lekárky Aleny Pallovej (35) aj na sociálnej sieti. Najnovšie sa svojim fanúšikom a priateľom pochválila šteklivým záberom, na ktorom je hore bez.

Leto už naplno udrelo a na území našej krajiny vládnu v posledných dňoch obrovské horúčavy. Slováci preto každú voľnú chvíľu trávia pri vode. Osvieženie pri jazere si dopriala aj Miss Intercontinental a zároveň 1. vicemiss Universe SR 2006 Katarína Manová.

Plavovláska má však tú výhodu, že kvôli vode nemusí cestovať ďaleko. Okrem svojho trvalého domova má totiž aj takzvaný letný domček na Slnečných jazerách v Senci. A práve tam sa kráska aktuálne nachádza.

Svedčia o tom fotky, ktoré sestra prominentnej lekárky Aleny Pallovej nedávno zavesila na sociálnu sieť Instagram. Na jednej z nich sa svojim priateľom a fanúšikom chváli kúpeľom vo vani a na druhej radovánkami v bazéne. No viac ako modrý gumený ovál zaujme na zábere niečo iné.  

Pohľady väčšiny pánov sa totiž hneď upriamia na časť nachádzajúcu sa medzi blondínkiným pásom a krkom. Katka je totiž na zábere hore bez. Prsia jej zahaľujú len vlasy a jedna ruka. Tou druhou totiž naznačuje, aby si muži nechali zájsť chuť. V rovnakom duchu sa nesie aj popis k tejto snímke. „No no no,“ napísala Manová do komentára. Hlavne, že sama provokuje... 

Katarína Manová provokuje v bazéne aj vo vani
Zobraziť galériu (6)
Katarína Manová provokuje v bazéne aj vo vani

Viac o téme: Katarína Manová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu