Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nahý zadoček otrčila do kamery: Pozrite, čoho bola nevesta Molnárová kedysi schopná!

Z Lucie Molnárovej je už vydatá pani. Ktovie, či by sa aj teraz dokázala odhaliť pred kamerami tak, ako pred pár rokmi. Zobraziť galériu (10)
Z Lucie Molnárovej je už vydatá pani. Ktovie, či by sa aj teraz dokázala odhaliť pred kamerami tak, ako pred pár rokmi.

BRATISLAVA – Ukáže sa nám ešte niekedy v Evinom rúchu?! Herečka Lucia Molnárová (26), známa napríklad z markizáckej Ordinácie v ružovej záhrade, očividne nemá s nahotou problém. Svedčí o tom fakt, že sa v minulosti popýšila pred kamerami svojím holým zadočkom. Na ten si už ale mužské pokolenie musí nechať zájsť chuť. Šarmantná blondínka je totiž od soboty vydatou pani.

Ako sme vás už na topkách informovali, Lucia Molnárová povedala svoje áno hudobníkovi Michalovi Bugalovi počas uplynulého víkendu. Pôvabmi herečky s anjelskou tvárou sa tak už zrejme bude môcť kochať len jej manžel. V minulosti sa ale blondínka bez ostychu popýšila nahým telom počas nakrúcania filmu s názvom Tri životy.

V spomínanom príbehu si Lucia zahrala spoločne s Vojtěchom Dykom. Režisér počinu Jiří Strach sa netajil, že je z blondínkinho zjavu priam nadšený. „Má iskru. A keď povedala, že jej dvojča je taktiež herečka, to už bol darček navyše,” povedal v rozhovore pre idnes.cz Strach, ktorý do filmu obsadil aj Molnárovej sestru Petru.

Dnes už vydatá pani Bugalová sa pred kamerami objavila aj v Evinom rúchu. „Je to skôr baladická romanca než klasická rozprávka, tak som si povedal, že keď láska, tak absolútne so všetkým, čo k nej patrí. Vrátane erotickej príťažlivosti,” komentoval nahé scény režisér. Ktovie, či šarmantnú blondínku takto pred kamerami ešte niekedy uvidíme...  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu