Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Drastická premena farmárky Frčkovej: Už sa na seba ani nepodobá!

Lucia Frčková sa v priebehu roka brutálne zmenila. Zobraziť galériu (8)
Lucia Frčková sa v priebehu roka brutálne zmenila.

BRATISLAVA – Je z nej úplne iná žena! Väčšina televíznych divákov si pamätá Luciu Frčkovú (29) ako blondínku s oblými ženskými tvarmi. Tento imidž je však už minulosťou. Účastníčka druhej série markizáckej šou Farma výrazne schudla. No nielen to. Viditeľnou zmenou prešiel aj jej účes. Keby ste bývalú statkárku teraz stretli na ulici, určite by ste ju nespoznali.

Jedna zmena za druhou! Nedávno sme vás na topkách informovali o tom, že bývalá účastníčka markizáckej šou Lucia Frčková sa v tajnosti vydala. Tento významný krok však nie je jedinou novinkou v živote dvojnásobnej mamičky. Niekdajšia blondínka totiž zapracovala aj na svojom imidži.

Pri pohľade na Frčkovej aktuálne fotografie je viditeľné, že je oveľa štíhlejšia než pred rokom. „Celkovo som schudla asi 13 kíl. Chcela by som dať ešte nejaké štyri dole,” povedala nám na margo toho tmavovláska. „Keďže to nemám v génoch, dávam si pozor na stravu a pravidelne cvičím,” uzavrela Lucia, ktorá touto zmenou zožala u svojich blízkych pochvalu. Ako hodnotíte jej premenu vy? 

Nová postavička farmárke Lucii Frčkovej naozaj pristane. Iste vynikne aj v sexi outfitoch, ktoré Lucia obľubuje. Jeden z nich si môžete pozrieť na ženskom magazíne FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu