Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Laškovanie Judínyovej a Skrúcaného v bazéne: Pozrite, ako si užívali!

Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný si tohtoročnú dovolenku plnú romantiky užívali v dvoch destináciách - v Taliansku a v Chorvátsku. Zobraziť galériu (5)
Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný si tohtoročnú dovolenku plnú romantiky užívali v dvoch destináciách - v Taliansku a v Chorvátsku. (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA – Ako také hrdličky! Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný tvoria pár už niečo vyše roka. No aj napriek tomu, že to je pomerne dlhá doba, stále pôsobia ako čerstvo zamilovaná dvojica. Dôkazom môže byť záber z letnej dovolenky v Chorvátsku, ktorý sa nám podarilo získať. Zo snímky je jasné, že dvojica si za hranicami našej krajiny užívala naozaj romantické chvíle.

Vaše tipy

Podobne ako väčšina Slovákov, aj Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný majú už tohtoročnú dovolenku za sebou. Ako sa nám podarilo zistiť, oddych v podobe horúcich slnečných lúčov a osviežujúceho mora si dvojica užívala hneď v dvoch destináciách. Počas leta viedli ich cesty do Talianska a Chorvátska.

No a práve v druhej spomínanej krajine sa nášmu čitateľovi podarilo párik nafotiť. Snímka dokazuje, že zaľúbenci si za hranicami Slovenska užívali skutočne romantické chvíle. Skrúcaný sa totiž svojej polovičke pozorne venoval. Zatiaľ čo sa markizáčka slnila na nafukovačke v bazéne, on ju nežne kŕmil koláčikom.

Nedalo nám zaľúbencov v tejto súvislosti neosloviť. Do reči im však veľmi nebolo. „Keďže neviem presne, o aký záber ide, môžem len povedať, že sme tento rok absolvovali dovolenku v Taliansku a v Chorvátsku. Bolo veľmi fajn, no detaily by sme si radi nechali pre seba,“ povedal pre topky.sk Skrúcaný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu