Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Markizáčke Mečiarovej praskli nervy: Môže za to rozvod!

Martina Mečiarová a Milan Mečiar sa údajne idú rozvádzať. Zobraziť galériu (6)
Martina Mečiarová a Milan Mečiar sa údajne idú rozvádzať.

REPIŠTE - Pôjdu od seba?! Pre Martinu Mečiarovú (33) nie je tento rok práve najšťastnejší. Hneď v jeho úvode sa totiž objavili informácie o nevere manžela Milana Mečiara (39). Najnovšie sa dokonca už hovorí o rozvode. Samotná markizáčka na túto tému reaguje podráždene, no pravdivosť týchto zvestí nijako nepopiera.

Koniec?! Martina Mečiarová si svoje súkromie vždy dosť strážila. Od mája 2007 je vydatá za Milana Mečiara, s ktorým má trojročného syna Šimona. Rodinná idylka sa však tento rok otriasa v základoch.

V jauári totiž týždenník Šarm priniesol informáciu, že podnikateľ má už dlhšie pletky s inou ženou. „Martina sa priznala, že jej manžel si našiel mladšiu frajerku. A čo je najhoršie, je to jej rodina,“ tvrdil pred pár mesiacmi zdroj časopisu. Moderátorka vtedy tieto reči pripísala nejakej ohrdnutej žene.

Dnes sa však už v jej okolí špekuluje dokonca aj o rozvode. „Keby som sa k tomu chcela vyjadriť, tak to urobím. Nechcem to komentovať. Keby som poznala toto číslo, tak vám ani nezdvihnem,” zareagovala podráždene Martina, keď sme sa jej spýtali na tému ukončenia zväzku. Jasné nie na správy o krachu manželstva však nepovedala.

Isté je, že v tomto vzťahu priestor na neveru určite bol. Mečiarová totiž kvôli práci neustále cestovala do Bratislavy, kde má vlastný byt. Navyše, často brávala so sebou aj syna Šimona, pričom svojho životného partnera nechávala v Repišti samého.

Na Okresnom súde v Žiari nad Hronom sme sa preto pokúšali zistiť, či niektorý z manželov už aj reálne podal žiadosť o rozvod. Podľa hovorkyne však informácie týkajúce sa zdravotného či rodinného stavu nie sú oprávnení verejne poskytnúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu