Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenská sexica na pláži: Tri podoby, trojnásobné potešenie!

Eva Cifrová vystriedala počas fotenia viacero outfitov. Každý z nich zvýrazňoval jej prednosti. Zobraziť galériu (13)
Eva Cifrová vystriedala počas fotenia viacero outfitov. Každý z nich zvýrazňoval jej prednosti.

KOŠICE - Bolo sa na čo pozerať! Azda najznámejšia slovenská playmate Eva Cifrová (31) má postavičku, po ktorej túži nejedna žena. Vďaka štíhlej figúre a bujnému poprsiu je šarmantná blondínka stredobodom pozornosti všade, kde sa len objaví. Inak tomu nebolo ani počas nedávneho fotenia na košickej Magio pláži. Modelka predviedla svoj sexepíl v troch rôznych outfitoch.

Keď sa Eva Cifrová objaví v spoločnosti, o rozruch je postarané. Pohľad na jej dokonalú figúru totiž ulahodí nejednému mužskému oku. Na svoje si nedávno prišli aj návštevníci košickej Magio pláže, kde modelka počas fotenia vystriedala tri provokatívne outfity.

Najviac pozornosti si vždy vyslúžili blondínkine vnady. „Som plastickej chirurgii vďačná. Teraz mám prsia také, aké som chcela. Väčšie už nechcem, pretože v budúcnosti plánujem mať deti,“ povedala nám na margo svojho vylepšenia blondínka.

V metropole východu sa modelka zdrží pár dní. „Mám tu niekoľko fotení,“ prezradila Eva, ktorá by si rada vyšla aj za zábavou. „Uvidím, ako to budem zvládať, ale určite niekde vybehnem. V Košiciach som bola niekoľkokrát a veľmi sa mi tu páči. Ľudia sú tu dobrosrdečnejší a kedysi som tu dokonca chcela žiť,“ prezradila sexica, ktorá býva momentálne v Bratislave a je stále nezadaná. „Môj problém asi je, že sa mi páčia nenormálne normálni muži,“ komentovala so smiechom svoje vzťahy Cifrová.

O tom, že Eva Cifrová je poriadny kus ženy niet pochýb. Ak chcete vedieť, ako chodí oblečená v bežné dni, pozrite si ju v ženskom magazíne FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu