Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenka hviezdila na koncerte Robbieho Williamsa: Skončila s ním v posteli!

Mladá Slovenska Terézia na stretnutie so svojím obľúbencom zrejme nikdy nezabudne. Zobraziť galériu (10)
Mladá Slovenska Terézia na stretnutie so svojím obľúbencom zrejme nikdy nezabudne.

VIEDEŇ - Splnené želanie! Terézia z Vrbového (23) má za sebou večer, na ktorý zrejme nikdy nezabudne. Zhruba desať rokov totiž túžila po tom, aby videla speváka Robbieho Williamsa (39) naživo. Stredajší koncert vo Viedni jej však toho dal oveľa viac. Mladá Slovenka totiž svojimi prednosťami ohúrila britského speváka natoľko, že s ním priamo na pódiu prežila chvíle, o ktorých zrejme snívajú tisícky žien po celom svete.

Stredajší koncert anglického speváka Robbieho Williamsa prilákal do Viedne davy fanúšikov. Vystúpenie obľúbeného interpreta si nedalo ujsť ani množstvo Slovákov, medzi nimi napríklad aj mladá študenka Terézia, ktorá na tento zážitok zrejme nikdy nezabudne.

Spevák sa totiž počas koncertu rozhodol, že jednu z piesní venuje niektorej z prítomných fanúšičok. Jeho voľba padla na mladú Slovensku, prezývanú Teri, ktorú si nechal priviesť k sebe na pódium. „Ľudia sa ma pýtajú, ako si vyberám dievčatá, ktoré sa objavia na pódiu a ja hovorím - tie s najlepšími prsiami," poznamenal s úsmevom Robbie, ktorý svojimi slovami všetkých prítomných pobavil.

Dievčina si osobný kontakt so svojím obľúbencom užila. S radosťou ho hladkala po hlave a po tvári aj napriek tomu, že bol spotený. „Dámy a páni, keď som tento koncert videla prvýkrát, povedala som si, že to raz musím vidieť naživo. No človek sa ani nenazdá a o desať rokov sa mu to splní,” napísala deň pred koncertom na sociálnej sieti Terézia, ktorá sa dokonca ocitla v spevákovej posteli. Ak neveríte, pozrite si videá z koncertu.    

VIDEO: Slovenka Terézia na koncert Robbieho Williamsa určite nikdy nezabudne.

VIDEO: Robbie Williams a mladá Slovenka Terézia skončili spolu v posteli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu