Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Pamätáte si reklamu Vianoce ša-la-la? Aha, ako vyzerá blondínka po 11 rokoch!

Linda Wágnerová sa pred dlhými 11 rokmi preslávila v reklame na mobilného operátora. Zobraziť galériu (6)
Linda Wágnerová sa pred dlhými 11 rokmi preslávila v reklame na mobilného operátora. (Zdroj: telekom)

BRATISLAVA - Azda každý si pamätá vianočnú reklamu na mobilného operátora Telekom, ktorú vysielali slovenské televízie pred dlhými 11 rokmi. Text piesne Vianoce ša-la-la, ktorú si pospevovala sympatická blondínka, si dlhé mesiace spievalo celé Slovensko. Pozrite, ako Linda Wágnerová (32) vyzerá dnes!

Linda Wágnerová sa do povedomia verejnosti dostala pred dlhými 11 rokmi vďaka reklame na mobilného operátora Telekom. Zvučku Vianoce ša-la-la si v tom období spievalo naozaj celé Slovensko a hoci bežne divákom podobné prerušenia sledovaných programov vadia, táto reklama sa zaradila k tým obľúbeným.

Zrejme aj preto blondínku o dva roky neskôr Markíza obsadila do rannej šou Teleráno, kde tvorila moderátorskú dvojicu s ostrieľaným rádiovým spíkrom Milanom Juniorom Zimnýkovalom. Na obrazovkách sa však udržala len približne pol roka.

Aj potom však na seba pútala pozornosť - najmä svojimi vzťahmi. V minulosti Linda randila so spevákom Laskym zo skupiny Para a v roku 2013 sa dala dokopy s o 26 rokov starším frontmanom známej českej kapely Lucie, Davidom Kollerom.

Aktuálne blondínka pracuje v mediálnej oblasti, no v slovenskom šoubiznise sa už veľmi nepohybuje. Pred pár dňami však robila garde svojej mame a nevlastnému otcovi Petrovi Sklárovi. Spoločne si rodinka vyšla na premiéru novej komédie. Pozrite, ako plavovláska vyzerá dnes.

Linda Wágnerová sa v týchto dňoch objavila na premiére v kine. Spoločnosť robila mame a nevlastnému otcovi Petrovi Sklárovi.
Zobraziť galériu (6)
Linda Wágnerová sa v týchto dňoch objavila na premiére v kine. Spoločnosť robila mame a nevlastnému otcovi Petrovi Sklárovi.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Linda Wagnerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu