Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zvrat v živote najkrajšej Slovenky: Svadba v zahraničí!

Ruku Veroniky Husárovej zdobí zásnubný prsteň. Zobraziť galériu (7)
Ruku Veroniky Husárovej zdobí zásnubný prsteň.

BRATISLAVA – Nadišiel ten správny čas! Miss Slovensko z roku 2007 Veronika Husárová (26) už evidentne uvažuje nad založením rodiny. Ako sa nám podarilo zistiť, o pár mesiacov povie svoje „áno“ dlhoročnému priateľovi Jurajovi (27), ktorý ju len pred pár dňami požiadal o ruku. Zaujímavosťou je, že dvojica plánuje lásku spečatiť za hranicami našej krajiny.

A bude svadba! Život modelky Veroniky Husárovej je plný noviniek. Pri nedávnej návšteve spoločenského podujatia sa jej totiž na ruke trblietal krásny prsteň. Keďže je misska z roku 2007 zadaná už takmer desať rokov, zisťovali sme, či ju jej dlhoročný partner Juraj požiadal o ruku.

Odpoveď bola pozitívna. „Áno, je pravda, že sme sa zasnúbili,” priznala tmavovláska. No detaily ohľadom svojho veľkého dňa si chcela zatiaľ nechať pre seba. Ako sa nám ale podarilo zistiť, svadba krásnej Slovenky je naplánovaná na jar budúceho roka. Snúbenci už údajne majú aj vybraté miesto, kde svoju lásku spečatia. Obrad aj hostina by sa mali konať v romantickom kaštieli v Maďarsku.

Na ruke Veroniky Husárovej sa jagá zásnubný prsteň.
Zobraziť galériu (7)
Na ruke Veroniky Husárovej sa jagá zásnubný prsteň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu