Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Z Dary Rolins vystrihaná tmavovláska: Provokuje v obtiahnutom overale!

Dara vo videoklipe k novej skladbe zažiari v čiernej krátkej parochni. Oblečený má lesklý overal. Speváčka upustila od blond hrivy. Zobraziť galériu (6)
Dara vo videoklipe k novej skladbe zažiari v čiernej krátkej parochni. Oblečený má lesklý overal. Speváčka upustila od blond hrivy. (Zdroj: facebook/topky.sk )

PRAHA – Je to vôbec ona?! Dara Rolins (40) patrí do kategórie známych osobností, ktoré rady šokujú výzorom. Pop diva nezostala svojej povesti nič dlžná ani pri príprave najnovšieho videoklipu. Na sociálnej sieti Facebook zverejnila fotky zo zákulisia nakrúcania. Fanúšikov prekvapila úplnou zmenou imidžu. Zabudnite na dlhovlasú blondínku. Speváčka najnovšie provokuje krátkymi vlasmi čiernej farby a lesklým overalom.

Dara Rolins pravidelne zdieľa na Facebooku novinky zo svojho profesionálneho a aj súkromného života. Najnovšie speváčka informovala priaznivcov o príprave klipu k svojej piesni. Na web zavesila fotky zo zákulisia nakrúcania. Tými však doslova šokovala okolie. Dlhú blond hrivu totiž  vymenila za krátke tmavé vlasy. Z tohto dôvodu by na prvý pohľad zrejme len málokto spoznal v útlej dievčine známu speváčku. A predsa.

„Na fotke som ja, moja tanečnica Anči Strike a karavan, v ktorom spolu s tanečníčkami bývame. Máme koňa, sovu, orla a miesto auta vrtuľník. Moderná doba. Viac podrobností o nakrúcaní však prezradím až pred premiérou videoklipu,“ povedala pre topky.sk Rolins, z ktorej zmena imidžu urobila takmer úplne iného človeka. Našťastie však išlo len o parochňu, nie o nožnice a čiernu farbu. Z fotky je ale zrejmé, že sa fanúšikovia už teraz majú na čo tešiť. Sexi kostýmy, zaujímavé prostredie a chytľavá hudba proste v klipoch Dary Rolins nemôžu chýbať.

Dara Rolins sa svojim fanúšikom na Facebooku pochválila fotkami z nakrúcania nového videoklipu. Provokuje v ňom tmavými krátkymi vlasmi a sexi lesklým overalom.
Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins sa svojim fanúšikom na Facebooku pochválila fotkami z nakrúcania nového videoklipu. Provokuje v ňom tmavými krátkymi vlasmi a sexi lesklým overalom.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu