Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sklovská ukázala nohavičky v naprataných šatách, Haberovej vypadávali prsia!

Sisa Sklovská ukázala nohavičky, Zuzane Haberovej sa drali prsia z výstrihu. Zobraziť galériu (20)
Sisa Sklovská ukázala nohavičky, Zuzane Haberovej sa drali prsia z výstrihu.

BRATISLAVA - Pošteklili zmysly! V pondelok sa v hlavnom meste konala trochu netradičná módna prehliadka. Prvá časť totiž prebehla v oblakoch - na palube lietadla počas cesty do Košíc. Na túto udalosť bola zvedavá aj Sisa Lelkes Sklovská (47), ktorá si zvolila šaty riadne napnuté v oblasti dekoltu. Nakoniec ju však zradil spodok, keď všetkým ukázala svoje nohavičky. Poodhalila sa ale aj Zuzana Haberová (27). Z modelu bez podprsenky jej totiž vykukovali vnady.

Provokovali! Módna prehliadka v oblakoch priniesla aj pár šteklivých momentov. Modelky sa totiž predviedli v šatách, pod ktorými nemali podprsenky. Navyše, vrchná časť outfitov bola zboku vykrojená tak štedro, že niektoré poodhalili svoje vnady. To sa stalo napríklad Zuzane Haberovej či Eve Cifrovej.

Šou si pozrela aj Sisa Sklovská, ktorá si obliekla zvodné minišaty. Vďaka povolenému zipsu si vytvorila poriadne hlboký výstrih. V jeho okolí bolo navyše vidieť enormne napnutú látku, ktorá hrozila trapasom. Speváčku však napokon zradili šaty v úplne inej partii.

Tmavovláska si totiž dopriala posedenie na terase. Evidentne pozabudla, že má na sebe minišaty a s úsmevom aj zapózovala. Fotoaparáty tak zachytili nohavičky, ktoré si pedantne zladila s vrchným oblečením.

Pozrite si zábery z módnej šou v našej galérii!

Sledujte TopkyTV: Módna prehliadka na palube lietadla.

Prehliadka v oblakoch

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu