Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nová milenka Jana Bučka z TV šou v šoku: Som tehotná a on ma podvádza s inou!

Nová milenka Jana Bučka Veronika je tehotná. No on už má inú. Zobraziť galériu (4)
Nová milenka Jana Bučka Veronika je tehotná. No on už má inú.

BRATISLAVA – Vyfarbil sa! Stredoslovenský playboy Ján Bučko (31), ktorý sa zviditeľnil vďaka jojkárskej šou Bučkovci, si chvíľkovú slávu a obdiv žien užíva plnými dúškami. Po tom, čo od neho ušla jeho partnerka Lucia (25), dlho nesmútil. Ulovil si totiž novú milenku. Tá je ani nie po dvoch mesiacoch vzťahu už tehotná. Ak by ste si však mysleli, že rodinka zo Sihly chystá svadbu, mýlili by ste. Lámač ženských sŕdc totižto už randí s inou.

Ženy strieda ako ponožky! Z Jána Bučka zo známej sihlianskej rodiny sa vykľul poriadny sukničkár. Iba pred pár dňami sme vás informovali, že mladý farmár za matkou svojich detí dlho nesmútil - za Luciu si totiž nedávno našiel náhradu. A dokonca s ňou už aj čaká dieťa. Tento fakt nám potvrdila aj samotná budúca mamička, ktorá už má osemročného syna z predchádzajúceho vzťahu. „Áno, som tehotná, asi mesiac. Chvíľku sa teším, chvíľu neviem, čo mám robiť,“ zarazila nás svojou odpoveďou brunetka.

Zisťovali sme preto, aký má problém. A tak nám vyrozprávala situáciu, do ktorej sa vďaka Janovi dostala. „Oslovil ma cez sociálnu sieť a začali sme si písať. Neskôr sme sa stretávali. Bol milý, pozorný, úplne ma oblbol. Trvalo to zhruba dva mesiace, až kým som zistila, že som tehotná. Pred pár dňami mi však oznámil, že miluje aj inú. Že chce žiť s dvoma ženami. Komentár to asi nepotrebuje,“ šokovala nás utrápená budúca mamička, ktorá je momentálne na dvojtýždňovom turnuse v práci.

„Robím opatrovateľku a som od neho zhruba 200 km. A on to jednoducho využil. Asi si potrebuje niečo sám dokázať. Čo sa týka tehotenstva, vie o tom, tešil sa z toho, ale aký má postoj k tomu teraz, sa musíte spýtať jeho. Keď sme spolu naposledy hovorili, ukončila som telefonát slovami, že ak si to v hlave neujasní, nech ma nekontaktuje. Tak neviem, či už má tú druhú u seba aj nasťahovanú, alebo ako to medzi nimi je. Uvidím, ako sa to bude ďalej vyvíjať, neviem, čo viac k tomu dodať,“ smutne konštatovala svoju neľahkú situáciu Veronika.

Mladá žena pritom ešte pred pár dňami na sociálnej sieti písala, že je do Jana zaľúbená. V komentároch ho označovala za svojho priateľa. Zrejme iba čas ukáže, čo z tohto milostného trojuholníka nakoniec bude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu