Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sebavedomý Mojsej prekvapuje: Už je z neho aj moderátor!

Braňo Mojsej je najnovšie moderátorom Zobraziť galériu (9)
Braňo Mojsej je najnovšie moderátorom

KOŠICE - Darí sa mu! Braňo Mojsej (45) po návrate k exmanželke Nore Mojsejovej (54) opäť seká dobrotu. Dokonca mu ide karta aj v pracovnej oblasti. Z kontroverzného Košičana je totiž najnovšie moderátor. Podľa jeho vlastných slov mu táto profesia ide rovnako dobre ako spievanie.

Na šoubiznis nezanevreli! Po viacerých reláciách a následných hádkach s televíziami Mojsejovci prehlasovali, že na obraz sa už hrnúť nebudú. Predsa len sa tam však raz za čas ukážu. Nora napríklad už čoskoro zahviezdi v programe Nákupné maniačky, ktorú odvysiela Jojka.

Braňo sa zas v poslednom čase uplatňuje ako moderátor. Aj keď zatiaľ iba mimo obrazovky. My sme ho vo štvrtok stretli na istom podujatí v Košiciach, kde úspešne uvádzal účinkujúcich a prispieval k dobrej nálade. O tom, že v je v metropole východu naozaj populárny, svedčí i fakt, že mnohí ľudia sa s ním chceli fotiť. A on nikoho neodmietol.

Mojsej sršal humorom a ako nám povedal, moderovanie ho nesmierne baví. „Som profesionál a v poslednej dobe už moderujem skoro tak isto veľa ako koncertujem,“ povedal nám.

Uplatnil sa aj na 19. ročníku filmového festivalu lokálnych televízií, kam ho zlanáril jeho kamarát, režisér Marcel Dekanovský. „Spomenul si na mňa, pretože ešte keď som mal 13 rokov, tak som hral v jeho filme v Československej televízii. Teraz som odmoderoval Vyšehradské dni, Balkánsky deň a Esencie Košíc. Robil som od stredy do piatku, od rána od 10,00 do 21,00 hodiny. Bola to náročná, ale i veľmi príjemná práca. Program bol veľmi nabitý, no najmä atraktívny,“  pochválil sa Braňo. 

Rovnako ho teší, že vďaka moderovaniu sa zoznámil s mnohými zaujímavými umelcami zo zahraničia. „Nedá sa povedať, ktorí boli naj. Všetci boli niečím zaujímaví. Napríklad úžasné bolo Trio Mit WZoltán orchestra alebo víťazka Srbsko idol,“ uzavrel tému spokojne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu